Karakteristieke starterswoning in het centrum van Veendam

Karakteristieke starterswoning in het centrum van Veendam

Karakteristieke starterswoning in het centrum van Veendam

Door: Alders | 31 juli 2020 | Reacties (0)
Tags: Kopen, Wonen, Wooninspiratie

Vijf jaar geleden werd de verkoper van de Ds. Petersentraat 17 in Veendam spontaan verliefd op deze prachtige woning. Na 2 jaar in deze karakteristieke woning samen met zijn partner en inmiddels met een kleine gewoond te hebben, zijn ze toe aan de volgende stap. Daarom komt deze prachtige woning in de verkoop bij Alders Makelaars. De verkopers kennen deze woning als geen ander en vertellen je in dit artikel alles over deze woning! Dus ben jij een starter en op zoek naar een bijzondere woning? Lees dan snel verder!

Geen standaard woning
Toen de verkoper vijf jaar gelegen als starter op zoek ging naar een koopwoning, was hij vrij duidelijk: het moest geen standaard (rijtjes) woning in een grote woonwijk of hofje zijn. Nee, hij zocht een huis met uitstraling en een centrale ligging. En toen kwam deze woning op zijn pad! Naast de prachtige uitstraling en de heerlijke locatie was een groot voordeel dat vlak voordat hij de woning kocht er veel was aangepakt in en rondom de woning. Zo lag er een nieuw dak op met dakkapel en was de tuin prachtig aangepakt. Maar toch waren er ook nog zaken waar hij zelf mee aan de slag kon, om zijn eigen draai aan de woning te geven.

Moderne woning met karakter
Na de sleuteloverdracht werd er hard gewerkt. Zo is er een nieuwe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur, ingekomen met een omgebouwde kast als inbouw koel/vries combinatie. Ook kregen de keuken en de woonkamer een nieuwe look met een mooie pvc-vloer. Hetzelfde geldt voor de trap en de overloop die opnieuw bekleed en gestukte werden. Dit zorgde voor een totaal ander gezicht. Ook de afgelopen jaren hebben de verkopers niet stil gezeten en is er nieuw laminaat in de slaapkamers gekomen, werd het dakkapel voorzien van nieuw HR++ zonwerend glas en is het buitenschilderwerk van de woning recent nog gedaan. Dit alles maakt deze woning compleet instap klaar, modern en net even anders dan andere woningen. En bijkomend voordeel voor de nieuwe bewoners is dat er nog HR++ glas in de woonkamer geplaatst wordt en er komt een nieuwe HR intergas ketel, mooi meegenomen toch?

Perfecte ligging
Naast de prachtige woning is ook de ligging een groot pluspunt aan deze woning. Je loopt vanaf de woning zo het centrum in en bij mooi weer zit je al binnen twee minuten op het terras. Daarnaast is het station van Veendam ook erg dichtbij gelegen en ben je in no time al op de snelweg richting Groningen of Winschoten. De ligging is dus zeer centraal, maar toch in een rustige en gezellige straat. De rustige straat is inmiddels aan het verjongen. Het is een gezellige straat, waarin men elkaar groet en op elkaar let wat erg prettig is. Daarnaast ligt ook het gezellige hertenkamp en Borgerswold dichtbij. Door de ligging van de woning kun je met mooi weer tot ’s avonds laat heerlijk buiten genieten. Met een overdekt balkon bij de master bedroom kunnen de deuren het hele jaar door lekker open, wat zorgt voor een lichte en frisse slaapkamer.

Tot slot willen de verkopers van de Ds. Peterstraat 17 in Veendam de nieuwe bewoners er net zoveel woonplezier wensen als dat zij hebben gedaan. De nieuwe bewoners mogen trost zijn om in dit mooie huis te wonen.

Dus ben jij een starter op de woningmarkt en zoek jij een woning dat geen stadaard rijtjeswoning is, maar een goed onderhouden woning met uitstraling en ben jij klaar voor de volgende stap? Dan is deze woning perfect voor jou! Wil jij de woning komen bezichtigen? Neem dan vandaag nog contact op met ons kantoor en wie weet woon jij binnenkort wel in deze sfeervolle twee-onder-een-kapwoning. 

Reacties zijn gesloten.