Julianalaan 9

9641 LX Veendam

€ 449.500 k.k.

Kan ik deze woning kopen?

V.O.V.
Toon interesse
Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM Julianalaan 9, VEENDAM
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 8
Perceel 1960
Woonoppervlakte 259

Omschrijving

Op unieke en fraaie locatie gelegen vrijstaande woning ‘Directeurswoning’ met vrijstaande- en aangebouwde stenen garage. De woning is ontworpen in 1937 door architect Marius Duintjer in een Zakelijk Expressionistische stijl en is gelegen op een riante kavel van 1.960 m². Het totale woonoppervlakte bedraagt ca. 259 m²! Het geheel is gesitueerd op en gelegen op een schitterende locatie in het centrum van Veendam, letterlijk ‘in’ het Julianapark! Tal van voorzieningen zijn op loopafstand gelegen. De locatie en de woning maken dit een UNIEK object!

Begane grond
Deze karakteristieke woning heeft een entree/hal met garderobe en toegang tot een separaat toilet. De royale woonkamer is voorzien van een openhaard. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Daarnaast is er een ruime kelder aanwezig welke is voorzien van een wasruimte, stookruimte en wijnkelder.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: woonhuis, vrijstaande woning
Bouwjaar 1937
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte 1960 m2
Woonoppervlakte 259
Inhoud 970 m3
Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 7
Overig
Garage aangebouwd steen, vrijstaand steen
Locatie aan drukke weg, aan park, in centrum
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?

sluiten