Informatie coronavirus

Onze kantoren zijn open conform onze normale openingstijden. Zoals altijd kunt u blijven rekenen op de beste service, maar nu in een aangepaste vorm. Waar moet u momenteel rekening mee houden als u een woning gaat bezichtigen, verkopen of taxeren?

Alders Makelaars houdt de ontwikkelingen en berichtgeving nauwlettend in de gaten. Op deze pagina zetten we belangrijke informatie voor onze klanten op een rij. De pagina wordt regelmatig geactualiseerd.

Heeft u klachten?

Wanneer u symptomen van griep vertoont vragen wij u om eventuele afspraken zoals: bezichtigingen, afspraken met de makelaar op kantoor of bij u thuis te annuleren.

Veilig bezichtigen van een woning

  • Bezichtigingen vinden plaats met de makelaar en maximaal twee personen;
  • Onze makelaars geven geen hand meer bij aankomst en vertrek;
  • We houden 1.5 meter afstand;
  • Tussen de bezichtigingen zit 10 minuten zodat de makelaar de nodige hygiënemaatregelen kan nemen;
  • Deurklinken en leuningen worden voor elke bezichtiging gedesinfecteerd.

Woning verkopen: weinig veranderingen

Heeft u verhuisplannen? Gelukkig verandert er momenteel weinig aan de stappen rondom het verkopen van uw woning.  Onze makelaar komt graag bij u langs voor een gratis waardebepaling aan huis. Tijdens deze afspraak worden uiteraard de maatregelen, zoals 1,5 meter afstand in acht genomen. Liever geen afspraak bij u thuis? Het is ook mogelijk om een gratis waardebepaling op afstand aan te vragen. Tijdens een videogesprek loopt u met de makelaar door uw woning.

Het is spijtig dat we met deze beperkingen worden geconfronteerd. We gaan er nuchter mee om, maar voorkomen is beter dan genezen. We vertrouwen op uw begrip en medewerking hiervoor.