Een hypotheek afsluiten

Of u zich aan het oriënteren bent op de woningmarkt, een woning wilt kopen of uw huidige hypotheek wilt oversluiten, onze onafhankelijke hypotheekadviseurs geven u advies op maat. Wij bieden een ruime keuze aan hypotheekaanbieders en kijken op basis van uw wensen en persoonlijke financiële situatie welke het beste bij u past. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan vrijblijvend een hypotheekgesprek aan.

Maak een afspraak
Download vergelijkingskaart
Lees ons beheerst beloningsbeleid

Startershypotheek

Annuïteitenhypotheek, kosten koper, energielabel, klinkt dit jou niet bekend in de oren? Dan is de kans groot dat jij een starter bent op de woningmarkt. Als starter op de woningmarkt komt er veel op je af. Waar moet je allemaal aan denken? Natuurlijk wil je weten hoeveel je ongeveer kunt uitgeven aan je eerste huis. Daarvoor is het belangrijk om te weten wat je maximale hypotheek is. Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Plan een vrijblijvend gesprek in met onze adviseur.


Bereken jouw startershypotheek

Nieuwbouwhypotheek

Is het uw droom om in een nieuwbouwwoning te wonen? De aankoop van een nieuwbouwwoning verloopt net iets anders dan bij een bestaande woning. Bij eennieuwbouw hypotheek zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Er zijn bijvoorbeeld leuke voordelen. Een nieuwbouwwoning is bijvoorbeeld over het algemeen duurzamer en energiezuiniger, hierdoor kunt u extra korting krijgen op uw hypotheek. Wilt u een nieuwbouwwoning kopen en meer weten over de financiering hiervan? Maak dan een afspraak met onze nieuwbouw hypotheekadviseur. Maak een afspraak