Huizenmarkt Noord-Nederland populair: woningen in één weekend verkocht

Huizenmarkt Noord-Nederland populair: woningen in één weekend verkocht

Huizenmarkt Noord-Nederland populair: woningen in één weekend verkocht

Door: Alders | 11 september 2017 | Reacties (0)
Tags: Nieuws

VEENDAM, 11 september 2017. De huizenmarkt in het Noorden blijft maar aantrekken. Bewijs hiervan is terug te vinden bij het Weekend Open Huis van Alders Makelaars dat afgelopen vrijdagavond en zaterdag plaats heeft gevonden. Gedurende dit weekend konden geïnteresseerden vierentwintig woningen vrijblijvend bezichtigingen. Dat dit concept een succes is, blijkt uit het feit dat er maar liefst 125 kijkers op af zijn gekomen, en de helft van de woningen nu al is verkocht.

Nu de zomervakantie is afgelopen, gaat de woningmarkt weer van start. Bij Alders Makelaars bleek er een recordaantal aanmeldingen te zijn voor het concept ‘Weekend Open Huis’. Dit concept, dat inmiddels al een jaar lang ieder weekend plaatsvindt, biedt nieuwe woningen de mogelijkheid een Weekend Open Huis te organiseren. Hierbij zijn makelaars aanwezig om de geïnteresseerden rond te leiden. Er is gekozen om ditmaal een XL-editie van het Weekend Open Huis te organiseren, waarbij de krachten van de woningen werden gebundeld. Door middel van uitgebreide promotie en een specifieke marktbenadering is een grote doelgroep bereikt.

Alders Makelaars, dat vestigingen heeft in Groningen, Assen, Hoogezand en Veendam, is onlangs uitgeroepen tot de beste Makelaar van het Noorden van het jaar 2017. “Met het Weekend Open Huis spelen we in op de veranderende woningmarkt, en met de hoge verkoopaantallen is dit zeker dé sleutel tot een groot verkoopsucces” – aldus Ronald Vos van Alders Makelaars.

Huiseigenaren die ook interesse hebben in dit concept kunnen vrijblijvend een afspraak maken met één van de makelaars van Alders Makelaars. Tijdelijk ontvangen nieuwe aanmeldingen een gratis Social Media pakket t.w.v. €250.

Reacties zijn gesloten.