Hoezo deprimerende dag? Wij houden van blauw en kou!

Hoezo deprimerende dag? Wij houden van blauw en kou!

Hoezo deprimerende dag? Wij houden van blauw en kou!

Door: Alders | 21 januari 2019 | Reacties (0)
Tags: Nieuws

Het is weer zover, de meest deprimerende dag van het jaar is aangebroken. Op Blue Monday voelen we ons treurig en moedeloos en met de kou van vandaag heb je misschien nog minder zin om uit bed te komen. Maar om deze Blue Monday vrolijker te maken haalt Alders al het blauw uit te kast, van blauwe huizen tot blauw in je interieur, wij slepen je de Blue Monday door! Ohja, dan nog even dit, we houden natuurlijk niet echt van de kou, maar het klonk wel leuk toch?

Kleurrijk wonen
Gekleurde huizen zijn er in Nederland nog niet zoveel als bijvoorbeeld in Scandinavië. Toch hebben we er in het noorden een aantal staan. Dus heb jij altijd al in een gekleurd huis willen wonen? Dan heb je geluk want Alders Makelaars heeft er een aantal blauwe woningen in de verkoop.

Maar wat dacht je van de Mevrouw Evers Dijkhuizenlaan 43 in Spijk. Deze woning is niet alleen van buiten blauw, maar ook aan de binnenkant vind je de kleur blauw terug!

Liever een blauwe woning én een blauwe omgeving? Dan mag je de Purperreiger 12 in Wildervank niet missen. Deze woning is gelegen in een waterrijke villawijk. Met maar liefst vier terrassen kunt u optimaal genieten van de waterrijke omgeving! En op zo’n koude dag als vandaag kunt u heerlijk opwarmen en ontspannen in de sauna aan het water.

Bang dat je snel moe wordt van een blauwe woning? Dan is een blauwe recreatiewoning misschien iets voor jou. Wat dacht je van de Oeverlanden 10 in Kropswolde. Een sfeervolle recreatiewoning met lichtblauwe accenten aan de buitenkant. Door dit unieke uiterlijk en innerlijk krijgt de woning echt een Scandinavische look.

Wist je dat we ook nummer 75 in de verkoop hebben?

Je hebt blauw, blauwer en blauwst. Deze recreatiewoning heeft geen lichtblauwe accenten, maar is in zijn geheel lichtblauw! Door de ligging aan het water en het hout in de binnenkant van de woning krijg je het gevoel alsof je in Scandinavië bent.

Gaat een blauw huis je wat te ver, maar wil je wel de kleur blauw in je interieur terug laten komen? Dan heeft Alders een aantal tips voor je!

Tip 1. De kleur blauw zet een mediterraanse sfeer neer en geeft verkoeling en rust en doet het dus goed in je badkamer of woonkamer.

Tip 2 Blauw heb je in verschillende tinten van babyblauw in de babykamer tot aan denimblauw op de bank. Wanneer je verschillende tinten blauw in je woning gebruikt krijg je een speels effect.

Tip 3 Blauw is goed te combineren met de kleuren oranje, bruin, taupe, roze, goud, donkergroen en geel. Let wel op dat je de kleur blauw toepast op een rustige manier, dus niet als een contrasterende kleur. Zo straalt de kleur blauw rust en ontspanning uit.

Tip 4 Blauw is een ideale combinatie met klassieke details, dit straalt warmte en klasse uit. Liever een Scandinavisch uiterlijk? Combineer blauw dan met poeder roze of blank hout. 

Tip 5 Geen idee hoe je blauw je interieur in moet brengen? Kies er dan voor om één muur blauw te verven en simpele blauwe accenten terug te laten komen in de rest van het interieur, bijvoorbeeld kussentjes, kaarsen of een vaas. Of kies ervoor om alleen enkele grote blauwe meubels in je interieur te plaatsen.

We hopen dat met al deze vrolijke blauwe kleuren jouw blue Monday toch een beetje minder blue wordt. En je kunt deze blue Monday natuurlijk ook gebruiken om zelf met blauw aan de slag te gaan in en rondom je woning.

Ga jij voor een blauwe woning of heb jij toch liever blauw in je interieur?

Reacties zijn gesloten.