Hoe maak ik mijn woning klaar voor de video?

Hoe maak ik mijn woning klaar voor de video?

Hoe maak ik mijn woning klaar voor de video?

Door: Alders | 16 maart 2021 | Reacties (0)
Tags: Verkopen

Het is zover, u heeft een afspraak gemaakt om uw woning vast te leggen door middel van een luxe videotour. Wellicht vraagt u zich af hoe u ervoor kan zorgen dat uw woning optimaal op de video komt. In deze blog geven wij u tips over waar u op moet letten bij het videoklaar maken van uw woning.

Tip 1: Opgeruimd staat netjes!

Het belangrijkste is dat u uw huis opruimt. Zo geeft u een rustig en fris beeld van uw woning. Denk er ook aan om alles even schoon te maken, zodat er geen stof of rommel ligt tijdens het maken van de video.

Extra tip: Open gordijnen geven een frisse blik. Zorg er dus voor dat uw gordijnen open zijn.

Tip 2: Persoonlijke spullen

Wij brengen liever geen persoonlijke spullen in beeld, ook voor uw eigen privacy. Berg daarom uw persoonlijke spullen op in een afgesloten kast, zodat we ze ook niet per ongeluk in beeld brengen. Mocht u ze echt niet op kunnen bergen, omdat het te groot is? Dan zorgt onze videograaf ervoor dat ze niet in beeld komen.

Tip 3: Repareer kleine gebreken

Het is belangrijk dat wij uw woning zo voordelig mogelijk in beeld kunnen brengen. Daarom is het fijn als kleine gebreken gerepareerd zijn. Denk hierbij aan een kapotte lamp of een losse plint.

Extra tip: Staat er een grote veeg op de muur? Werk dit dan bij met muurverf.

Tip 4: Geef een goed beeld

Het is niet mooi als er kabels of snoeren in beeld komen. Het is niet altijd mogelijk om dit weg te werken, maar probeer ze toch zoveel mogelijk op te ruimen. Verwijder gelijk alle onnodige spullen, zoals een afstandsbediening of post. Zet in plaats daarvan een mooie vaas met verse bloemen op tafel voor een beetje extra kleur en zorg dat de rest van de tafel leeg is. Denk er ook aan om uw prullenbak of toiletborstel weg te halen.

Extra tip: Probeer ook zoveel mogelijk kinderspeelgoed te verwijderen uit uw woning, berg ook dit weer op in gesloten kasten.

Tip 5: Vergeet de tuin niet

Naast dat u alles binnenshuis netjes wilt hebben, moet u niet de tuin vergeten. Zorg dat het onkruid uit de tuin is, de tuinmeubels er netjes bij staan en uw vuilcontainers niet zichtbaar zijn. Alle onnodig spullen kunt u wellicht in de schuur opbergen.

Met deze tips is uw woning klaar voor de video. Bij de afspraak bevestiging ontvangt u nog een checklist die u helemaal kan doorlopen voor een optimaal resultaat. Meer weten over onze luxe videotour? Neem dan contact met ons op!

Reacties zijn gesloten.