Het Wold 0 ong

9685 KA Blauwestad.

€ 325.750 vrij op naam

Het Wold 0 ong, BLAUWESTAD Het Wold 0 ong, BLAUWESTAD Het Wold 0 ong, BLAUWESTAD Het Wold 0 ong, BLAUWESTAD Het Wold 0 ong, BLAUWESTAD Het Wold 0 ong, BLAUWESTAD Het Wold 0 ong, BLAUWESTAD Het Wold 0 ong, BLAUWESTAD
Bouwjaar
Aantal kamers
Perceel
Woonoppervlakte

Omschrijving

Het Wold
Je eigen huis bouwen op een halfuur rijden van de stad Groningen? Dat kan in woongebied Het Wold in Blauwestad. Dé woonplek voor wie natuur, rust en ruimte zoekt. Vrijwel alle infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte is er al. Denk aan toegangswegen, individuele straten, bermen, straatverlichting en -meubilair.

Woongebied Het Wold
In dit woongebied vind je bouwrijpe kavels met een grootte van 4.076 tot maar liefst 6.372 m2. Je woont hier midden in de natuur, omringd door bos en water. Met aan de ene kant het natuurgebied Reiderwolde en aan de andere kant natuurgebied De Tjamme. Een heerlijk uitgangspunt voor lange wandelingen of een ritje over de ruiterpaden. Ook watersporters kunnen hier hun hart ophalen. Via het Reiderdiep vaar je in beide richtingen naar het Oldambtmeer. Het Wold is de ideale plek voor ruimtezoekers die wel alle voorzieningen op steenworpafstand willen. Het dorp Beerta ligt om de hoek, maar ook de stad Winschoten is snel bereikbaar.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: n.v.t.,
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte m2
Woonoppervlakte
Inhoud m3
Indeling
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Overig
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?