Het Riet 0 ong

9685 HG Blauwestad.

€ 195.500 vrij op naam

Het Riet 0 ong, BLAUWESTAD Het Riet 0 ong, BLAUWESTAD Het Riet 0 ong, BLAUWESTAD Het Riet 0 ong, BLAUWESTAD Het Riet 0 ong, BLAUWESTAD Het Riet 0 ong, BLAUWESTAD Het Riet 0 ong, BLAUWESTAD Het Riet 0 ong, BLAUWESTAD Het Riet 0 ong, BLAUWESTAD
Bouwjaar
Aantal kamers
Perceel
Woonoppervlakte

Omschrijving

Het Riet
Je eigen huis bouwen op een halfuur rijden van de stad Groningen? Dat kan in woongebied Het Riet in Blauwestad. Dé woonplek voor elke watersportliefhebber die direct vanuit huis het water op wil. Vrijwel alle infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte is er al. Denk aan toegangswegen, individuele straten, bermen, straatverlichting en -meubilair. Maar ook leuke speeltuintjes en parkeerhavens voor uw bezoek. Kortom, u komt niet terecht in een jarenlange bouwput.

Woongebied Het Riet
In dit woongebied vind je bouwrijpe kavels met een grootte van 1.052 tot 2.270 m2. Het Riet bestaat uit een aantal organisch gevormde eilanden, aan de oostkant van het Oldambtmeer. Die speelsheid zie je terug in de woningen die er gebouwd worden. Allemaal zien ze er anders uit. Maar één ding hebben ze gemeen: een moderne, natuurlijke uitstraling. Elke kavel is direct verbonden met het water en heeft een eigen insteekhaven of steiger. De dorpen Beerta en Finsterwolde liggen om de hoek. Hier vind je verschillende winkels en een gezondheidscentrum. Ook de stad Winschoten is snel bereikbaar.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: n.v.t.,
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte m2
Woonoppervlakte
Inhoud m3
Indeling
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Overig
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?