Het Laantje 6

9688 RC Drieborg.

€ 125.000 k.k.

Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG Het Laantje 6, DRIEBORG
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 4
Perceel 1136
Woonoppervlakte 100

Omschrijving

Bent u opzoek naar een vrijstaande woning die u volledig naar eigen stijl kunt verbouwen? Heeft u twee rechterhanden en zin om deze uit de mouwen te steken en houdt u daarnaast van rust en ruimte? Dan is deze vrijstaande woning met eigen oprit, vrijstaande garage en vrij uitzicht voor u gemaakt! Het geheel is gelegen op een ruim perceel van 1136 m2. Drieborg ligt nabij de grens van Duitsland en Winschoten. Het is een rustige omgeving om te wonen, toch zijn alle voorzieningen in de omgeving te vinden; een basisschool, supermarkten en de spa.

Indeling
Wanneer u de woning binnenstapt komt u terecht in de hal/ entree met doorgang tot een ruimte waar u een slaapkamer zou kunnen realiseren. Daarnaast loopt u via hier richting de badkamer, keuken en woonkamer. Alle ruimtes moeten volledig aangepakt worden. In de woonkamer vindt u nog een ruimte, waar u bijvoorbeeld een slaapkamer of kantoor van kunt maken. Verder is er de mogelijkheid om op de zolderverdieping een slaapkamer te realiseren. Tevens beschikt de woning over een kelder van ca. 12m² met een hoogte van 1.85m.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: woonhuis, vrijstaande woning
Bouwjaar 1933
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte 1136 m2
Woonoppervlakte 100
Inhoud 300 m3
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Overig
Garage vrijstaand steen
Locatie landelijk gelegen,vrij uitzicht
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?

sluiten