Het Golfeiland

Wonen waar de lucht nog schoon is, waar het uitzicht adembenemend kan zijn en waar het verkeer nu eens geen voorrang krijgt. Dat is wonen in Buitenwoel, het unieke project Golfeiland is voor mensen met gevoel voor stijl.

golfeiland-Veendam

Het plangebied ligt in de jonge en moderne wijk Buitenwoel. Gelegen aan het einde van de Golflaan grenzend aan het nieuwe gedeelte van de Golfbaan. Het Golfeiland is opgezet met ruime kavels omgeven door waterpartijen. Op het Golfeiland is het mogelijk om een kavel te kiezen waarop u vrij kunt bouwen binnen de grenzen van het beeldkwaliteitplan. Hiervoor kunt u uw eigen architect gebruiken en heeft u de keus om uw aannemer zelf te kiezen.

Golfeiland-Veendam Golfeiland-Veendam Golfeiland-Veendam

Buitenwoel

Buitenwoel kent een gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Veendam en de directe omgeving. Zowel de auto- als fietsverbindingen zijn uitstekend. Op een steenworp afstand zijn er diverse winkels en scholen (basisonderwijs en voortgezet onderwijs) aanwezig. Verder vindt u in de directe omgeving voetbalvelden, tennisbanen, een golfbaan, hockeyvelden, een subtropisch zwembad, een theater en het recreatiepark Borgerswold. In Borgerswold kunt u vrijwel alle watersporten beoefenen, zoals zwemmen, vissen, surfen, kanoën en waterskiën. Ook kunt u van het Langebosschemeer naar het Zuidlaardermeer varen. Bovendien zijn in het park leuke routes uitgezet om te fietsen, te wandelen of paard te rijden. Een wereld aan groen en recreatiemogelijkheden om de hoek!