Help! Ik wil mijn woning verkopen! Weekend Open Huis to the rescue!

Help! Ik wil mijn woning verkopen! Weekend Open Huis to the rescue!

Help! Ik wil mijn woning verkopen! Weekend Open Huis to the rescue!

Door: Alders | 20 juli 2018 | Reacties (0)
Tags: Nieuws

Je gezinssituatie is veranderd of er is een kleine op komst? Ben je van plan om groter te gaan wonen of zou je graag naar een ander(e) plaats/land willen verhuizen? Waar te beginnen? Wat komt daar allemaal bij kijken? In deze blog lees je wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van jouw woning en hoe wij jouw woning verkopen met het Weekend Open Huis!

Wanneer je van plan bent te gaan verhuizen schieten er allerlei dingen door je hoofd. Wat is mijn woning waard? In welke plaats wil ik straks wonen? Hoe doen we dat allemaal met alles verhuizen? Wil ik een nieuwbouwwoning of weer een bestaande woning? Wil ik een klushuis of juist een instapklare woning? Geen paniek! Zover is het allemaal nog niet want voordat je nadenkt over je toekomstplannen gaan we eerst aan de slag met de verkoop van jouw woning!

Alles op een rijtje
Voordat je je woning, hup in de verkoop gooit bij ons, moet je natuurlijk wel weten wat ons Weekend Open Huis inhoudt en hoe het proces van verkopen eruit ziet. Geen probleem, we vertellen het je graag! In 2016 bedachten we dat het voor onze verkopers fijn zou zijn als bezichtigingen gebundeld konden worden op één moment. Dit heeft namelijk een groot voordeel: maar één keer het huis opruimen! (oké, laten we eerlijk zijn, twee keer, want voor de fotopresentatie zien we ook graag een opgeruimde woning). Zowel voor de verkopers als de kopers een ideale situatie!

Het Weekend Open Huis in 4 stappen

1  Kennismaken
Stel je overweegt om je huis te verkopen en bent nieuwsgierig geworden naar het Weekend Open Huis. Dan kun je een gratis waardebepaling aanvragen, waarbij we kennis maken en kijken naar de waarde van jouw woning. Daarnaast bekijken we hoe jouw woning in de woningmarkt ligt en stellen we een verkoopplan op. In het tweede vrijblijvende gesprek presenteren wij het verkoopplan en mag je besluiten of je jouw woning definitief in de verkoop wilt zetten.
2  Promoten doen we samen
Om je woning zo goed en snel mogelijk te verkopen is een goede en aantrekkelijke presentatie van groot belang! Onze marketeers gaan vol enthousiasme aan de slag om jouw woning perfect te presenteren. Er worden professionele foto’s gemaakt, een video wordt opgenomen en er worden plattegronden getekend. Daarnaast zorgen zij dat je woning op Alders.nl en Funda.nl verschijnt, maar ook dat je woning onder de aandacht wordt gebracht op Facebook, Twitter en Instagram. Verder wordt er altijd gekeken naar de nieuwste trends op het gebied van online en offline marketing zodat alle potentiële kopers worden benaderd!
3  De dag van de waarheid
Het is zover het is de zaterdag van het Weekend Open Huis en de tijd is aangebroken. De makelaar is een half uur van te voren aanwezig voor de voorbereiding van het Weekend Open Huis. In sommige gevallen kan het heel druk worden bij een woning, hiervoor worden er stoepborden voor de woning geplaatst. Hier worden potentiële kopers verzocht om even te wachten zodat de makelaar in alle rust de kijkers kan rondleiden. Ondertussen doe jij even de boodschapjes en kunnen de bezoekers dezelfde dag nog een bod uitbrengen.
4  Even evalueren
Na afloop van het Weekend Open Huis ontvang je van de makelaar zo snel mogelijk een korte update over het verloop van het Weekend Open Huis. Het is goed mogelijk dat de bezoekers op dezelfde dag al bellen voor een 2e bezichtiging óf dat er zelfs al één of meerdere biedingen binnen komen.

Wil je graag de informatie van het Weekend Open Huis in een overzichtelijke PDF zodat je het later kan bekijken? Download hier je PDF!

Enthousiast geworden? Vraag dan eenvoudig een gratis waardebepaling aan voor jouw woning via de chat, e-mail of per telefoon!

Reacties zijn gesloten.