Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de marktwaarde van uw woning? Onze makelaars geven u graag een goed beeld van de huidige waarde van uw woning. Door een gratis waardebepaling van uw woning krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden op de huidige woningmarkt.

Waarom aanvragen?

Wanneer u plannen heeft om te verhuizen en een nieuwe woning wil kopen is het fijn om vooraf te weten tegen welke prijs u uw huidige woning kunt verkopen. Een gratis waardebepaling geeft u goed inzicht in de huidige marktwaarde van uw woning. Tijdens het gesprek maakt u kennis met de makelaar en kunt u alles vragen wat u wilt weten over de huidige woningmarkt.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling

Wat houdt het in?

Bij een gratis waardebepaling van uw woning komt de makelaar gratis en vrijblijvend bij u langs en ontvangt u een goede indicatie van de waarde van uw woning. De makelaar neemt de woning op en maakt op basis van zijn marktkennis en ervaring een nauwkeurige waardebepaling. Deze waarde is gericht op een goede inschatting van de actuele marktwaarde van uw woning. Bent u nou ook benieuwd naar de waarde van uw woning? Dit kan al bepaald worden in 3 stappen!

Meer weten over wat een gratis waardebepaling is en hoe het werkt kunt u in lezen in deze blog.

Gratis waardebepaling aanvragen?

Klik op de button om te starten met de aanvraag voor een gratis waardebepaling. Na uw aanvraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op om een geheel vrijblijvend gesprek in te plannen.

Ja, direct aanvragen

Liever zelf contact met ons opnemen?
(050) 800 2000