Golfeiland Veendam

Al beschikbaar vanaf
€ 100.800

Het Golfeiland is opgezet met ruime kavels omgeven door waterpartijen. De kavels zijn geschikt voor het bouwen van vrijstaande woningen. Het woongebied bestaat uit 31 kavels, waarvan nog 9 kavels beschikbaar zijn.

Meer informatie aanvragen

Golfeiland

Aan de noordwestzijde van Veendam ligt de woonwijk Buitenwoel. Buitenwoel kent een gunstige ligging ten opzichte van het centrum en de directe omgeving. Zowel de auto- als fietsverbindingen zijn uitstekend. Op een steenworp afstand zijn er diverse winkels en scholen aanwezig.

De woonwijk Buitenwoel is onder te verdelen in een drietal buurten, namelijk Zilverpark, Gildenbuurt en de Golflaan. De eerste twee woonbuurten zijn al enkele jaren geleden gerealiseerd en afgerond; van de woonbuurt Golflaan is nu de tweede fase in ontwikkeling.

 

Verkoop kavels

De beschikbare kavels worden weergegeven op de verkavelingstekening op deze pagina. De beschikbare kavels variëren in grootte van 840 m² tot 1230 m².  De kavels zijn al beschikbaar vanaf € 100.800 Excl. BTW.  U kunt zelf een kavel kiezen waarop u vrij kunt bouwen binnen de grenzen van het beeldkwaliteitsplan. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de prijzen en het bestemmingsplan kunt u via de button een aanvraag versturen.

Ronald Vos
Directeur NVM-makelaar

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Maak een afspraak

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Als u onderstaand formulier invult nemen wij contact met u op.

Fill out my online form