De Twee Gebroeders 108

9207 CJ Drachten.

€ 199.500 k.k.

Kan ik deze woning kopen?

V.O.V.
Toon interesse
De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN De Twee Gebroeders 108, DRACHTEN
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5
Perceel
Woonoppervlakte 108

Omschrijving

Altijd al een voorliefde gehad voor de twee na grootste stad van Friesland? In de geliefde stad Drachten hebben wij namelijk deze tussenwoning te koop staan. Deze woning bevindt zich in de groene en kindvriendelijke opgezette woonwijk ‘de Folgeren’ en beschikt over veel ruimte in en om de woning heen. Verder beschikt de woning over vier ruime slaapkamers en is gelegen aan de rand van een woonhofje. Kortom een rustige woonomgeving. Verder beschikt de woning over een zonnige achtertuin op het zuidoosten. Alle benodigde voorzieningen zijn in de buurt te vinden zoals basis-en middelbare scholen, voetbalvelden, de tennisclub, sporthal en het winkelcentrum ‘Noorderpoort’ met o.a. Aldi, Jumbo, Bakker Bart, slagerij, drogist en een slijterij.

Begane grond
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een ruime hal met directe toegang tot de verschillende leefruimtes. De lichte en luchtige woonkamer is een uitnodigende plek voor familiebijeenkomsten en ontspanning. De aangrenzende open keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot de achtertuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: bestaande bouw,
Bouwjaar 1984
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte m2
Woonoppervlakte 108
Inhoud 352 m3
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Overig
Locatie aan rustige weg,in woonwijk
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?

sluiten