De meerwaarde van een luxe videotour!

De meerwaarde van een luxe videotour!

De meerwaarde van een luxe videotour!

Door: Alders | 16 maart 2021 | Reacties (0)
Tags: Verkopen

Wanneer u op het punt staat om uw woning te verkopen is het belangrijk om na te denken over de woningpresentatie die op de website van de makelaar en op Funda komt te staan. Een luxe videotour is dan ook het overwegen waard. Onze videograaf vertelt u vandaag de voordelen van zo’n videotour!

Geen Weekend Open Huis, wat nu?

Ons laatste Weekend Open Huis is inmiddels ruim een jaar geleden. We kunnen door alle maatregelen nog steeds geen grote groepen mensen uitnodigen om uw woning te bezichtigen. Een goed alternatief is een virtuele bezichtiging. Door de videotour kunnen potentiële kopers vast een kijkje nemen in uw woning. Zo hebben ze van te voren al een beeld gevormd van uw woning. Hierdoor filteren we ook de juiste mensen, zodat alleen de echt geïnteresseerde een bezichtiging inplannen. Dit zorgt ervoor dat alleen echt geïnteresseerde mensen uw woning komen bezichtigen met de makelaar.

Totaalbeeld

Het kan soms best lastig zijn om met behulp van foto’s en de plattegrond een beeld te vormen van een woning. Vanuit welke hoek is de foto genomen en is er in die kamer nou wel of geen ruimte voor een kast? Door een luxe videotour geeft u geïnteresseerden een beter beeld van de woning. Onze videograaf brengt de hele kamer in beeld waardoor de ruimte beter is in te schatten. Dit helpt om teleurstellingen te voorkomen en om de goede aspecten van de woning goed tot z’n recht te laten komen. Door de foto’s, plattegrond en video te bekijken creëren potentiële kopers totaalbeeld, nog voor de bezichtigd. Hiermee zorgen we er samen met u voor dat de juiste mensen uw woning komen bezichtigen, zodat we uw woning met een optimaal verkoopresultaat kunnen verkopen.

Hoger scoren op Funda

Naast het totaalbeeld dat u geeft aan potentiële kopers is er nog een groot voordeel van een videotour. Wanneer uw woning op Funda komt is het belangrijk om zoveel mogelijk presentatieproducten op Funda te zetten. Dit zorgt er namelijk voor dat uw woning beter scoort en dus hoger op de pagina komt te staan. Het is dus erg belangrijk om naast foto’s en een plattegrond, ook een woningvideo op Funda te zetten. Met een luxe videotour trekt uw woning ook nog eens extra aandacht, waardoor uw Funda plaatsing optimaal benut wordt.

Een videotour zorgt ervoor dat wij uw woning nog sneller kunnen verkopen! Wilt u meer weten over onze luxe videotour? Neem dan contact op met uw makelaar om de mogelijkheden te bespreken.

Reacties zijn gesloten.