De beste kerstfilms volgens onze makelaars!

De beste kerstfilms volgens onze makelaars!

De beste kerstfilms volgens onze makelaars!

Door: Alders | 23 december 2019 | Reacties (0)
Tags: Adventskalender

Om het echte kerstgevoel te krijgen, is er één ding dat absoluut niet mag ontbreken in de kerstvakantie. Een goede kerstfilm. De makelaars van Alders Makelaars laten jullie weten welke kerstfilm je niet mag missen. Een dekentje, kerstkransjes, een lekkere kop warme chocolademelk en één van de films uit deze blog. Niets meer aan doen!

Onze makelaar Ronald is stellig, The Holiday moet je gezien hebben! In deze film ruilen twee meiden van woning, en al snel staat er bij beide vrouwen een leuke man voor de deur. Een film met humor en romantiek, perfect voor een avondje samen op de bank. En misschien vind Ronald het stiekem ook wel heel leuk dat Cameron Diaz en Kate Winslet in The Holiday spelen.

Voor onze makelaar Joran was het ook snel duidelijk. The Grinch! Deze computeranimatiefilm is een echte hit. Een groen wezen genaamd Grinch heeft een hekel aan kerstmis en besluit alle cadeaus en versiering te stelen. Een film met humor, voor het hele gezin. The Grinch mag dan wel een hekel aan kerst hebben, na het zien van deze film houden wij alleen maar meer van kerst!

Ook onze makelaar Rik houdt van een kerstfilm met humor. The Family Man is volgens hem dé film die je moet kijken in de kerstvakantie. In deze film ontwaakt een steenrijke zakenman ineens in een ander bed, met een gezin, kinderen en een doodnormaal huis. Niemand uit zijn oude leventje herkent hem nog. De film draait om liefde en romantiek maar ook om humor en gezelligheid. Deze film heeft alles wat een kerstfilm zou moeten hebben.

Volgens onze makelaars Jorn en Julius is kerst niet compleet zonder Home Alone. De film komt al uit 1990 en is in elk gezin waarschijnlijk al zo´n tien keer bekeken. Maar we doen het dit jaar gewoon nog een keer! Volgens Jorn is deel 1 het beste, maar Julius kijk liever Home Alone 2. Dat wordt dus een middagje op de bank om ze allebei achter elkaar te kijken!

Met dit lijstje kun je de kerstvakantie wel doorkomen. Welke kerstfilm is jou favoriet? Deel ze hieronder!

Reacties zijn gesloten.