De belangrijkste woontrends voor 2020 op een rijtje

De belangrijkste woontrends voor 2020 op een rijtje

De belangrijkste woontrends voor 2020 op een rijtje

Door: Alders | 28 januari 2020 | Reacties (0)
Tags: Nieuws

Heb jij net een nieuwe woning gekocht en ben je helemaal klaar om van start te gaan met het nieuwe interieur? Of wil jij jouw interieur een upgrade geven die helemaal bij deze tijd past? Dan komt deze blog als geroepen want met deze blog ben je helemaal op de hoogte van dé interieurtrends van 2020. Van basic tot een gouden twist, er is dit jaar veel mogelijk. Lees mee en ontdek welke trend het beste bij jouw woning past.

Trend 1 Back to basic
Deze trend kenmerkt zich door warme tinten, zoals bruin, oranje, roest, leer en rotan. Eigenlijk is het een terugblik naar de jaren ’70. Dus haal die terracotta vazen maar weer uit de kast en snuffel eens tussen de rotan stoelen bij een woonwinkel. Niet alleen een mooie, maar ook een duurzame woontrend.

Trend 2 Pink Champagne
Mag jouw interieur wel klassieker en vrouwelijker? Dan is deze trend precies wat je zoekt. Open de champagne maar vast en decoreer jouw huis met zachtroze tinten en velvet meubels. Organische vormen en rijke materialen zijn de basis van deze trend. Denk bijvoorbeeld eens aan een roze velvet bank. Een echte eyecather en ideaal om op te genieten met een glaasje champagne!

Trend 3 Let’s go to the beach
Word jij helemaal happy van het geluid van waaiende palmbomen, de geur van de zee en het gevoel van een zwoele zomeravond? Dan is deze zomerse trend ideaal voor jouw woning. De zwoele pastelkleuren, warm notenhout en geometrische vormen nemen je voor je gevoel mee naar Florida.

Trend 4 Touch of gold
Gouden accessoires zijn niet meer weg te denken uit het interieur in 2020. Hierbij geldt wel de regel: less is more. Met deze trend realiseer jij een chique interieur met subtiele gouden eyecatchers, zoals fotolijstjes, accessoires en vazen. Voordeel aan deze trend is dat goud verder bij elke kleur en dus elke woning past.

Trend 5  Verticaal tuinieren
Dat je geen ruimte hebt voor een tuin is met deze trend geen excuus meer. In je woonkamer, in de keuken of op het balkon, overal vind je wel een plekje voor een verticaal tuintje. Ideaal voor de beginnende moestuiner, chefkok die graag met kruiden kookt of plantengek. Niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens duurzaam!

Trend 6 Shine bright lika a neonlight
Ga jij liever voor een industriële look in huis? Dan mag een neon light in jouw interieur niet ontbreken. Een look die we veel zien in Amerikaanse restaurants, maar ook heel goed bij jou in de woonkamer of keuken kan. Een sfeervolle verlichting tegen een bakstenen muur of een unieke tekst geeft jouw interieur een leuke twist.

Trend 7 Smart home
Smart homes zijn dé huizen van de toekomst. Het is in 2020 een trend die zich nog verder gaat ontwikkelen. Wanneer jij gek bent op nieuwe technologieën, zal dit een trend zijn die jij graag in huis haalt. Tegenwoordig kan alles in en rondom de woning automatisch worden aangestuurd. Dit kan van het sluiten van de gordijnen tot het aan en uit doen van de verwarming en de lampen. Ook voor 2020 staan er weer mooie ontwikkelingen op de planning voor deze trend, zoals slimme keukens en slaapkamers.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van wonen? Check dan regelmatig onze blogs of volg onze social media pagina’s om direct op de hoogte te zijn van nieuwe trends.

Reacties zijn gesloten.