Coronamaatregelen Alders Makelaars

Coronamaatregelen Alders Makelaars

Coronamaatregelen Alders Makelaars

Door: Alders | 24 december 2020 | Reacties (0)
Tags: Nieuws

Bij Alders Makelaars staat de gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop. Daarom nemen wij tijdens de coronaperiode extra maatregelen om de gezondheid te kunnen waarborgen tijdens bezichtigingen en afspraken. In deze blog vertellen we u alles over de maatregelen die wij nemen op alle vier de kantoren van Alders Makelaars.

Welke maatregelen nemen wij op onze kantoren?
Onze kantoren zijn gewoon geopend zoals u van ons gewend bent. Echter werken wij nu wel voornamelijk op afspraak. Wilt u uw woning verkopen, een hypotheek of verzekering afsluiten of heeft u vragen over een woning die bij ons in de verkoop staat? Plan dan een afspraak in bij ons op kantoor, telefonisch of digitaal.

Wanneer u bij ons op kantoor komt kunt u gebruik maken van de mondkapjes op onze kantoren aanwezig zijn. Daarnaast houden wij 1,5 meter afstand en komt u zoveel mogelijk alleen naar de afspraken. Uiteraard zijn wij telefonisch en digitaal tijdens kantooruren geopend om uw vragen te beantwoorden.

Welke maatregelen nemen wij bij bezichtigingen en opleveringen van woningen?
De bezichtigingen gaan ook tijdens de coronaperiode door. Natuurlijk wel met een aantal belangrijke voorzorgmaatregelen. Zo zullen tijdens de bezichtigingen alle ramen open staan en zijn deurklinken extra schoongemaakt. Zo ventileren we altijd tussen de bezichtigingen in en zorgen we dat hier ook voldoende tijd voor is tussen de bezichtigingen. Het desinfecteren van uw handen is gewenst voorafgaand aan de bezichtiging en het dragen van een mondkapje is verplicht. Deze hebben onze medewerkers altijd bij zich, mocht u er geen hebben. Het maximale aantal mensen dat bij een bezichtiging aanwezig mag zijn is maximaal twee. Na de bezichtigingen maken wij de woningen nog extra schoon.

Samen zorgen we voor een veilige omgeving voor elkaar. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Reacties zijn gesloten.