Burgemeester de Hoopstraat 10

9641 AZ Veendam.

€ 349.500 k.k.

Lenteactie: Gratis dronevideo!
Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM Burgemeester de Hoopstraat 10, VEENDAM
Bouwjaar 1924
Aantal kamers 5
Perceel 315
Woonoppervlakte 113

Omschrijving

Op een geweldige locatie in hartje Veendam staat de Burgemeester de Hoopstraat 10. Een karakteristieke vrijstaande jaren ’30 woning met prachtige authentieke details en geglazuurde dakpannen. Wat een plaatje! Ook is deze woning, door de aanwezigheid van een werkruimte met eigen ingang, uitermate geschikt voor een business at home. Qua ligging woont u hier werkelijk fantastisch! Aan een rustige straat, met vlak om de hoek het bruisende centrum van Veendam. Zo heeft u alles binnen handbereik!

Begane grond
U kunt uw auto zowel voor aan de weg parkeren als op eigen terrein. De woning is te betreden via de zijkant. Iets wat u gelijk op zult vallen in de hal zijn de prachtige glas-in-lood ramen, vanuit hier heeft u toegang tot de woonkamer. Een grote en gezellige ruimte met een warme parketvloer en een sfeervolle houtkachel. Halverwege de kamer vindt u de trap naar de eerste verdieping. Het prachtige plafond en de erker zijn echte eyecatchers te noemen. De open keuken beschikt ook over een erker, verder is keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een gasfornuis, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser en oven.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: woonhuis, vrijstaande woning
Bouwjaar 1924
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte 315 m2
Woonoppervlakte 113
Inhoud 424 m3
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Overig
Garage geen garage
Locatie aan rustige weg,in centrum
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?

sluiten