Bouwval te koop!

Bouwval te koopOeps, wegens succes is deze woning al verkocht! Bekijk hier het actuele woningaanbod. 

Bent u op zoek naar een goed geventileerde woning waarbij de deur altijd open staat, daarnaast met uitzicht op woeste bossages en u gezelschap heeft van diverse dieren? Dan is deze prachtige woning met wildverband metselwerk echt iets voor u!

Bij het binnentreden van deze historische behuizing stuit u als eerste op een authentiek interieur. De woonkamer biedt u uitzicht op een zeer groene omgeving. De keukenkastjes zijn continu gevuld met ingrediënten voor uw biologische maaltijd. De badkamer is voorzien van een zichzelf vullende badkuip en regendouche. Daarnaast is deze woning voorzien van openbaar toilet. De diverse openingen in het dakwerk zorgen ervoor dat u vanuit uw bed kunt genieten van de veenkoloniale sterrenhemel.

De CV-ketel is recentelijk vervangen door een extern aangestuurd aardwarmte systeem en beschikt over het energielabel H.

Ideaal object voor mensen met groene vingers! Altijd OPEN HUIS!

Vanzelfsprekend is deze kavel van maar liefst 1.032 m2 ook uitermate geschikt voor het bouwen van een schitterende vrijstaande nieuwbouwwoning! Klik hier om terug te keren naar de homepagina.