Stationsplein 20

Almelo

€ 65.000 per jaar

swipe afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb

Omschrijving

Bent u op zoek naar een complete kantooroplossing met alle voorzieningen? Namens opdrachtgever bieden wij dit op een toplocatie gelegen kantoorpand aan het Stationsplein 20 te huur aan. Het aangebodene beschikt over een eigen afsluitbaar en omheind parkeerterrein met ca. 18 parkeerplaatsen. Met een totale oppervlakte van 647 m² en strategische ligging biedt dit pand alles wat uw bedrijf nodig heeft!

Omschrijving

Begane Grond: kantoorruimte van in totaal ca. 230m² groot (vvo). De flexibele indeling biedt mogelijkheden voor individuele werkplekken, vergaderruimtes en meer.

Eerste Verdieping: kantoorruimte van in totaal ca. 205 m² groot (vvo). Deze verdieping is ontworpen met comfort en productiviteit in gedachten. Ruime kantoren en open werkruimtes baden in natuurlijk licht.

Tweede Verdieping: kantoorruimte kantoorruimte van in totaal ca. 205 m² groot (vvo). De bovenste verdieping biedt een uitnodigende omgeving met veel lichtinval.

Eigen Parkeerterrein

Het kantoorpand beschikt over een afsluitbaar en omheind parkeerterrein met ca. 18 parkeerplaatsen, exclusief voor uw bedrijf. Dit biedt gemak en veiligheid voor uw medewerkers en bezoekers.

Ligging

Dankzij de nabijheid van treinstation Almelo Centraal en de snelweg, is dit pand uitstekend bereikbaar via zowel openbaar vervoer als eigen vervoer.

Flexibiliteit

Elke verdieping is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Van individuele kantoren tot teamwerkruimtes en vergaderruimtes, alles is mogelijk.

Uitgangspunten huurovereenkomst

Adres pand: Stationsplein 20 7607 GD Almelo
Object: Kantoorruimte
Huurprijs: € 100,- excl. BTW per m² / jaar
Servicekosten: nader te bepalen
Huurtermijn: Vijf (5) jaar
Verlenging : Telkens met (5) jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Huuringangsdatum: In overleg
Ingangsdatum betaling: Per ingangsdatum
Betalingstermijn: Per kwartaal vooruit
Zekerheidsstelling: Ter grootte van drie maanden huur en servicekosten
Huurovereenkomst: Conform ROZ Model in de zin van artikel 7:230a BW.
Indexering: De huurprijs zal voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurcontract, en vervolgens jaarlijks worden aangepast.
Opleveringsniveau: in overleg

Kenmerken