Spoorhavenweg 17 hal 44

Veendam

€ 40 per m2 per jaar

swipe afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb

Omschrijving

Namens opdrachtgever bieden wij deze bedrijfshal van ca. 2.939 m² (BVO) groot te huur aan. Het aangebodene is uitstekend bereikbaar per auto alsmede vrachtauto door zijn ligging nabij uitvalswegen richting de N33 en A7.

Omschrijving:

De bedrijfshal beschikt over een vrije hoogte van 6,15 meter, twee loading docks, twee overheaddeuren en overkapping. Daarnaast is er de mogelijkheid om via het spoor inpandig te laden en lossen.

Bereikbaarheid:

De bedrijfshal is gesitueerd op een goed bereikbare zicht locatie. De op- en afritten van de Rijksweg N33 zijn op enkele minuten rijafstand gelegen. Deze weg vormt de verbinding tussen Rijksweg A7 (Zaandam-Bad Nieuweschans) en Rijksweg A28 (Utrecht-Groningen).

Bestemming:

Bij de gemeente Veendam valt het perceel binnen het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Veendam’ en heeft als bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2’ en ‘Railverkeer’.

Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Huuraanbieding:

Adres pand: Spoorhavenweg 17, Hal 44, 9645 LZ VEENDAM
Object: Bedrijfsruimte, ter grootte van ca. 2.939 m² BVO, waarvan 2.261 m² VVO
Huurprijs: op aanvraag
Huurtermijn: 5 (vijf) jaar
Verlenging: 5 (vijf) jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Huuringangsdatum: Nader overeen te komen
Ingangsdatum betaling: Per ingangsdatum
Betalingstermijn: Per maand vooruit
Bankgarantie: Ter grootte van drie maanden huur, servicekosten, overige bijkomende kosten te vermeerderen met BTW, conform R.O.Z-model
Huurovereenkomst: Conform ROZ Model in de zin van artikel 7:230a BW.
Indexering: De huurprijs zal voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurcontract, en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
Opleveringsniveau: huidige staat

Bezichtigingen

Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats via de verhurend makelaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Wouter Dijkstra
Alders Bedrijfsmakelaars
wouter@alders.nl
T: 050 – 800 2000 / 06 – 20 11 49 80

Kenmerken