Nassaustraat 85

Winschoten

swipe afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb

Omschrijving

Alders Bedrijfsmakelaars biedt hierbij 16 units te realiseren units vanaf ca. 60 m² te huur aan in een verzamelgebouw op loopafstand van het centrum van Winschoten! Het pand is gelegen op een uitstekend aan te rijden locatie per auto alsmede vrachtauto. De units zijn gelegen in een onder fraaie architectuur gebouwd verzamelgebouw en is zeker voor zakelijke gebruikers een visitekaartje voor uw bedrijf! Daarnaast biedt het ook voor particulieren een uitstekende locatie om zaken veilig op te slaan in een hoogwaardig gebouw! Iedere unit zal worden voorzien van een eigen overheaddeur en zal bij oplevering beschikken over een eigen meterkast met tussenmeter.

OMSCHRIJVING

De units zijn gelegen op de begane grond en zijn beschikbaar vanaf ca. 60 m² tot ca. 95 m² groot en zijn voorzien van een overheaddeur van ca. 4 x 2,65 meter ( b x h) en van een betegelde vloer. Voor de beschikbare oppervlaktes verwijzen wij u door naar de in de brochure bijgevoegde plattegrond met de mogelijke indeling en kunt ook kiezen voor een andere indeling of oppervlakte. Om uw mogelijkheden te bespreken gaan wij graag met u in gesprek om het passend te maken!

HUURPRIJS EN OPLEVERINGSNIVEAU

De huurprijs is vanaf € 910,- incl. BTW per maand voor de kleinste units en worden inclusief meterkast en tussenmeter opgeleverd met dien verstande dat het casco zal worden verhuurd. Huurders zijn zelf verantwoordelijk voor het inrichten en afwerken van de gehuurde units.

VERENIGING VAN EIGENAREN

Er zal een vereniging van eigenaren worden opgericht die verantwoordelijk zal zijn voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten en het buitenterrein. Deze kosten worden naar ratio aan een huurder doorberekend en zijn op dit moment nog niet bekend.

UITGANGSPUNTEN HUUROVEREENKOMST

• Huurprijs: vanaf € 910,- incl. BTW
• Huurtermijn: in overleg
• Ingangsdatum: nader te bepalen, maar zal binnen 14 dagen na oplevering zijn
• Servicekosten: nader vast te stellen
• Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur en servicekosten
• Bijzonderheden:
o Pas op het moment dat er 80% van de ruimte is verhuurd zal de realisatie van deze ontwikkeling plaatsvinden
o Verhuurd wordt het casco

BESTEMMING

Voor meer informatie over de bestemming verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeente Oldambt. Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

INFORMATIE EN BEZICHTIGINGEN

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wouter Dijkstra op 050 – 800 2000 of 06 – 20 11 49 80. 

DISCLAIMER

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken