Nassaustraat 47

Winschoten

swipe afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb

Omschrijving

Namens verkoper bieden wij winkelruimte cq. showroom met werkplaats van in totaal 450 m² ‘te koop’ aan. Het aangebodene is gelegen aan de Nassaustraat nabij het centrum van Winschoten.

Omschrijving

Winkelruimte van ca. 245 m² groot met kantoorruimte van ca. 10 m² groot en toegang tot werkplaats van ca. 100 m² groot voorzien van kantine en toiletgroep. Daarnaast beschikt de werkplaats over een tweetal overheaddeuren.

Bestemming

Bij de gemeente Oldambt valt het perceel binnen het bestemmingsplan ‘Winschoten-Centrum’ en heeft als bestemming ‘Bedrijf’. Of het door koper beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de koper zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) dient door koper zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Bereikbaarheid 

Dit pand is uitstekend bereikbaar per auto alsmede openbaar vervoer. Zo is er een bushalte op loopafstand gelegen en is het treinstation uitstekend lopend of per fiets te bereiken.  De bereikbaarheid met de auto is optimaal. De locatie ligt nabij uitvalswegen richting de A7 (Groningen – Duitse grens). 

Parkeren

Parkeren kan op eigen omheind terrein en (gratis) aan de openbare weg voor de deur. Er is meer voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Transformatie

Het aangebodene leent zich uitstekend voor een transformatie en herbestemen naar woonruimte, doordat er een principe akkoord is voor het realiseren van een viertal woningen (appartementen). Voor het bouwplan verwijzen wij u naar de bijlagen.

Oppervlakteverdeling

Begane grond
Winkelruimte: ca. 255 m²
Werkplaats: ca. 100 m²

Verdieping
Winkelruimte/opslag: ca. 95 m²

Vraagprijs: € 450.000,- kk

Kenmerken