Kerkstraat 19 a

Veendam

swipe afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb

Omschrijving

Namens verhuurder bieden wij deze winkelruimte ter grootte van ca. 60 m² (vvo) te huur aan. Het aangebodene is gelegen in het winkelcentrum van Veendam.

Omschrijving

Winkelruimte met een verkoopoppervlakte van ca. 50 m² (vvo) en een frontbreedte van ca. 4,25 m, kantine/pantry voorzien van keukenblok en cv-opstelling en toegang tot toilet.

Bereikbaarheid

Het centrum van Veendam is uitstekend bereikbaar per auto alsmede openbaar vervoer. Daarnaast beschikt het centrum van Veendam over ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid en zijn o.a. bushaltes en een treinstation op loopafstand gelegen.

Bestemming

Het aangebodene valt onder het Bestemmingsplan Veendam Centrum en heeft als bestemming ‘centrum’ met de aanduiding ‘horeca van tot en met categorie 2’ en is bestemd voor detailhandels-, dienstverlenende en horecabedrijven. Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden
gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Huurvoorwaarden

Oppervlakte: ca. 60m² vvo
Huurprijs: € 950,- excl. BTW per maand
Huurtermijn: Vijf (5) jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit
Huuringangsdatum: In overleg
Indexering: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI)
Bankgarantie: Ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW, volgens R.O.Z-model.
Opleveringsniveau: casco

Kenmerken