Herman Gorterweg 2 a

Muntendam

swipe afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb

Omschrijving

De aula, gelegen aan de Herman Gorterweg 2a te Muntendam, wordt te koop aangeboden. De huidige activiteiten worden per 1 januari 2023 voortgezet in Veendam. In overleg met de gemeente is er een mogelijke ontwikkeling tot wonen. Het object is te transformeren, het betreft een ontwikkellocatie. Informeer bij Alders makelaars naar de uiteenlopende mogelijkheden. Het geheel is gesitueerd op een riante kavel van 1180 m2 en heeft parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Indeling object: entree/ hal, toiletgroep met heren- en damestoilet welke voorzien zijn van een toilet, urinoir en wastafel, ontvangstruimte/ zaal, dichte keuken en rouwkamer. Buitenom is een bergruimte bereikbaar.

De Herman Gorterweg is gelegen in een rustige straat en binnen enkele (auto)minuten van de in- en uitvalswegen van Veendam, Zuidbroek, supermarkten en diverse scholen. Ook het bus- en treinstation zijn op korte afstand te vinden.

Bestemming
De bestemming van het fungerende bestemmingsplan is ‘Maatschappelijk’ en is bedoeld voor onderwijs, sociaal-/culturele, welzijn, medische of religieuze doeleinden. De gemeente is bereid om deze bestemming te wijzigen in bestemming ‘Wonen’. Ook een combinatie van ‘Wonen’ met een lichte vorm van bedrijvigheid, bijvoorbeeld in de vorm van een beroep/bedrijf aan huis zou tot de mogelijkheden kunnen behoren. Voor een eventuele gebruiksverandering van het perceel is een wijziging van het bestemmingsplan vereist.

Verkoopprocedure
Het object wordt te koop aangeboden per inschrijving met een ‘bieden vanaf’ prijs van € 150.000,- k.k.

De bezichtigingen vinden plaats op dinsdag 6 december van 14.00 uur tot 16.00 uur en donderdag 8 december van 14.00 uur tot 16.00 uur. U dient contact op te nemen met ons kantoor om u aan te melden, bij het aanmelden ontvangt u een tijdslot voor uw bezichtiging.

Een bieding dient uitgebracht te worden middels het biedingsformulier, waarna deze ingevuld en getekend bij Alders Makelaars wordt ingeleverd. Dit kan ook per post naar kantoor: Beneden Oosterdiep 59, 9641 JB te Veendam of per e-mail: info@alders.nl. Het biedingsformulier dient uiterlijk dinsdag 20 december om 12.00 uur bij ons binnen zijn.

Op het biedingsformulier dient u kenbaar te maken of u particulier koopt of namens een vastgoedpartij. Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning door verkoper. Dit hoeft niet de hoogste bieder te zijn.

Nadat er overeenstemming bereikt is over de koopsom en overige voorwaarden, zal de koop schriftelijk vastgelegd worden in een koopakte.

Kenmerken