Beneden Oosterdiep 60

Veendam

swipe afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb

Omschrijving

Volledig gerenoveerde woonboerderij met onder andere een inpandige winkelruimte (deel), vrijstaande houten garage, overkapping en zwembad. De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 247 m².

Het geheel is gesitueerd op een riante kavel van 2.040 m² en is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Veendam, nabij treinstation en tal van voorzieningen.

Door de ruimte en ligging ideaal voor een combinatie van wonen en werken! De deel heeft een totale oppervlakte van ca. 395 m² en is tevens voorzien van een verdieping met ca. 280 m² vloeroppervlakte. Hierdoor diverse uiteenlopende mogelijkheden, u kunt onder andere denken aan dubbele bewoning, zorgboerderij en detailhandel!

Begane grond
Deze fraaie woonboerderij heeft een tochtportaal met toegang tot de ruime hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot een separaat hangcloset en de badkamer (2016) met douche, vaste wastafel, design radiator en vloerverwarming. De ruime woonkamer van ca. 44 m2 is gelegen aan de voorzijde van het object en voorzien van houtkachel. De woonkeuken van ca. 26 m² is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, magnetron en gaskachel. Daarnaast beschikt de woning op de begane grond nog over twee slaapkamers van resp. ca. 18 en 12 m² waarvan één met riante inloopkast van ca. 24 m², een bijkeuken, een technische ruimte en een tweede badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en vloerverwarming.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop en een drietal slaapkamers van resp. ca. 12.5, 13 en 25 m² waarvan één met inloopkast.

Indeling deel/ winkelruimte:
Begane grond
Tochtportaal, winkelruimte van ca. 240 m², toilet, inpandige garage, achterentree, 2x magazijn, 2x vuurwerkbunker met capaciteit voor 7.300 kilo en kantoorruimte. Totale oppervlakte van de deel is ca. 395 m².
Eerste verdieping
Middels vaste trap (2x) bereikbaar en tevens middels stoeltjeslift, nader in te delen ruimte van ca. 280 m².

Tuin / omgeving
De keurige woning beschikt over een fraai aangelegde tuin op het zuiden. De tuin is voorzien van een gazon, zwembad, vrijstaande houten garage en een overkapping. Het geheel is centraal gelegen op loopafstand van het centrum van Veendam en treinstation.

Bijzonderheden
* Voorhuis voorzien van nieuw dak
* Voorzien van nieuw voegwerk
* Ideaal om wonen en werken te combineren
* Centraal gelegen in het centrum van Veendam
* Verwarmd middels twee combiketels
* Sanitair gemoderniseerd in 2016
* Slaap- en douchegelegenheid op de begane grond
* Verzorgd aangelegde tuin met zwembad
* Sfeervol object met behoud van de karakteristieke elementen

Kenmerken