Beneden Oosterdiep 11 -03/04

Veendam

€ 445.000 excl. BTW. k.k.
€ 57.500 excl. BTW. per jaar

swipe afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb
afb

Omschrijving

In het centrum van Veendam gelegen kantoor/winkelruimte, van in totaal ca. 510 m² groot, aan drukke doorgaande weg naast de Verloskundigenpraktijk Veendam en nabij onder andere Kruidvat, het Veenlustplein en het ABC complex met Albert Heijn, C&A en Blokker. Het aangebodene is daarnaast op fietsafstand gelegen van het treinstation van Veendam.

Indeling

Entree/tochtportaal, kantoorruimte met receptie met toegang tot tweetal kantoorunits, heren, dames en mindervalidentoiletgroep, hal met achter entree, drietal kantoorruimtes, pantry/kantine voorzien van eenvoudig keukenblok, hal, separate heren en damestoiletgroep, archiefruimte, opslagruimte met toegang tot netwerkkast en technische ruimte.  

Opleveringsniveau

Het aangebodene wordt opgeleverd in de staat waarin het zich thans bevindt en is voorzien van systeemplafonds met inbouwarmaturen, kabelgoten, netwerkvoorzieningen en airco. Het geheel wordt verwarmd middels radiatoren en vloerverwarming. 

Overige

De oppervlakte van het object bedraagt ongeveer 510m², waarbij deelverhuur ook bespreekbaar is. De frontbreedte van de voorgevel en zijgevel bedragen respectievelijk 24 m en 24 m. In de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid (blauwe zone) aanwezig. 

Het huren van parkeerplaatsen in het afgesloten parkeergedeelte van het complex behoort ook tot de mogelijkheden. Het pand is uitstekend te bereiken per fiets, auto of te voet.

Huuraanbieding:

Adres pand:    Beneden Oosterdiep 11 -03/04, 9641 JA VEENDAM
Object: Kantoorruimte gelegen op de begane grond van in totaal ca. 510 m² bvo
Huurprijs:    € 57.500,-  excl. btw per jaar
Huurtermijn:    5 (vijf) jaar
Verlenging:    5 (vijf) jaar 
Opzegtermijn:    12 maanden 
Huuringangsdatum:    Nader overeen te komen
Ingangsdatum betaling:    Nader overeen te komen
Betalingstermijn:    Per maand vooruit
Servicekosten:    Niet van toepassing 
Bankgarantie:    Ter grootte van drie maanden huur, servicekosten, overige bijkomende kosten inclusief BTW, conform R.O.Z-model
Huurovereenkomst:    Conform ROZ Model in de zin van artikel 7:230a BW.
Indexering:    De huurprijs zal voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurcontract, en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
Bijzonderheden:    
1. Deze aanbieding geschiedt onder het uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar, welke goedkeuring zal blijken uit de namens de eigenaar op te stellen schriftelijke huurovereenkomst.  
2. De verhuurder zal pas gebonden zijn de gehuurde ruimte ter beschikking te stellen aan de huurder nadat huurder zorg heeft gedragen voor het stellen van een bankgarantie zoals vermeld in deze huuraanbieding
Huurder levert bij deze een uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel, jaarcijfers en een kopie van een geldig legitimatiebewijs. 
3. Of het door huurder beoogde gebruik is toegestaan valt, dient door  huurder zelf te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden. 
4.Huurder draagt zelf zorg voor aansluitingen nutsvoorzieningen en het dagelijkse onderhoud vanaf de ingangsdatum huurovereenkomst. De tenaamstelling van de contracten met de nutsbedrijven te name komt van de huurder. 

Kenmerken