Verkopers aan het woord

Verkopers aan het woord

Verkopers aan het woord

Door: Alders | 13 maart 2020 | Reacties (0)
Tags: Kopen, Nieuws, Verhuizen, Verkopen

Bij een bezichtiging kun je jezelf vaak wel een voorstelling maken van hoe het wonen in de woning is. Daarnaast kan de makelaar je mooie verhalen vertellen over de woning, maar niemand weet meer van de woning dan de verkopers. Vandaag delen we een bijzonder verhaal van de verkopers van de Schefferstraat 2 en de Hendrik Lofverstraat 13 in Groningen met jullie. Ze delen alle ins en outs van de woning met je en vertellen ook de bijzondere reden waarom de woningen in de verkoop staan. Nieuwsgierig? Lees dan verder.

Samenwonen
Na ruim zes jaar en vier jaar in de woningen gewoond te hebben gaan deze woningen niet zomaar in de verkoop, de verkopers hebben er namelijk voor gekozen om samen in één woning te gaan wonen. Het zijn namelijk vader, moeder en dochter. Dit samenwonen is voor beide partijen een ideale oplossing. Niet alleen wordt er samen gewerkt, er kan worden opgepast op de kinderen en eventuele zorg in de toekomst kan snel geboden worden. “Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heel gezellig”, vertellen de verkopers.  Nadat Alders Makelaars bij de woningen langs kwam voor een gratis waardebepaling voelde de klik met de makelaar al gelijk vertrouwd. ‘De makelaar nam veel tijd voor de verkopers en kwam betrokken en betrouwbaar over’.

“Toen we hier net woonden heeft één van onze kleinkinderen een tekening gemaakt, waarop ze schreef: jullie hebben een heel mooi huis, ik voel me er nu al thuis! Mooi toch? Ook wij voelden ons vanaf dag één helemaal thuis!”Verkoper Hendrik Lofverstraat 13

Unieke woningen
Ondanks dat de woningen op 650 meter afstand van elkaar vandaan liggen in de wijk Hoogkerk, hebben ze allebei hun eigen unieke bijzonderheden. Zo is de Schefferstraat 2 een verassend ruime woning, al zal je dat van buiten niet direct zeggen. De woning heeft vijf slaapkamers, waarvan één een prachtig uitzicht heeft over het meertje en de stad, en een bijkeuken die is omgebouwd tot praktijkruimte. Hierdoor is er genoeg ruimte voor een groot gezin en eventueel een bedrijf aan huis.  Daarnaast heb je hier uitzicht over de zwemplas, waar kinderen wanneer ze oud genoeg zijn geheel zelfstandig heen kunnen. Ook is het heerlijk om in de zomer te genieten van een prachtige zonsondergang op de vlonder. De Hendrik Lofverstraat 13 is een levensloopbestendige woning. Op de begane grond bevinden zich namelijk een slaap- en ruime badkamer. Daarnaast is de ruime en zonnige tuin voorzien van een prachtige schuur met sedumdak en verschillende heerlijke zitplekken. Het terrasje aan de voorkant is toch wel een van de favoriete plek van de verkopers, hier is het al snel goed vertoeven wanneer het weer dit toe laat.

Aangepakte zaken in de woningen
De verkopers hebben de afgelopen jaren niet stilgezeten en de woningen goed onder handen genomen. De verkopers van de Hendrik Loferstraat zijn begonnen met een ‘lege woning’ en hebben veel gedaan. Zo zit er onder meer een nieuwe keuken met extra werkblad in en nieuwe douchecabines. Het nieuwe tuinhuis is de ideale plek voor de klusser om zich helemaal in uit te leven. In de tuin hebben de verkopers hagen en borders geplaatst, een overkapping gemaakt, een vijvertje aangelegd en een vlonder aan de achterkant met een pergola. Dit maakt de tuin intiem en een fijne plek om te zitten. De verkopers van de Schefferstraat kochten de woning van de woningbouw, daardoor moest alles aangepakt worden. Inmiddels is niets meer zoals het was. Ze begonnen met de verbouwing van de keuken, hal en woonkamer. Daarna waren het toilet en de tuin aan de beurt. Na twee jaar gingen ze aan de slag met de badkamer, na vier jaar was de praktijkruimte aan de beurt en na vijf jaar de zolder. Hiervan hebben ze twee slaapkamers gemaakt. Afgelopen jaar is het huis helemaal rondom geschilderd. Kortom twee woningen die goed zijn onderhouden en waar u zo in kunt trekken!

Rustige buurt
Beide woningen zijn gelegen in een rustige buurt. Je kunt bij de woningen in alle rust genieten van de tuin. Voordeel bij de Hendrik Lofverstraat is dat je zowel aan de voor- als aan de achterkant heerlijk kunt zitten. En dat deze woning beschikt over een carport, waardoor je niet hoeft te krabben in de winter en in de regen niet naar buiten moet voor de vuilnisbak (die overigens is voorzien van een mooie ombouw bij deze woning). Voor jou als potentiële nieuwe bewoner hoef je je niet druk te maken over de buren. Bij beide woningen krijg je er gezellige buren bij die om elkaar denken, elkaar helpen en graag een praatje maken. Daarnaast zijn de stad, winkels, bibliotheek en zwemplas dichtbij. Er heerst een gezellig en dorps gevoel in de wijk.

Wil je wonen in een ruime woning in een rustige en dorpse wijk, maar de Martinitoren niet uit het oog verliezen? Dan zul je aan de Schefferstraat 2 met veel plezier wonen! Je kunt deze ruime woning komen bekijken tijdens ons Weekend Open Huis op 21 maart. Zoek je liever een levensloopbestendige woning met een ruime voor- en achtertuin? Dan ben je bij de Hendrik Lofverstraat 13 aan het juiste adres. Deze zeer goed geïsoleerde woning is niet gehorig en voorzien van een moderne keuken. Ook deze woning kun je rustig komen bekijken tijdens ons Weekend Open Huis op zaterdag 21 maart. Meld je hier meteen aan om de woningen te bekijken. Graag tot dan!

Reacties zijn gesloten.