Autohuis Veendam neemt intrek in nieuw bedrijfspand aan de Spoorweg in Veendam

Autohuis Veendam neemt intrek in nieuw bedrijfspand aan de Spoorweg in Veendam

Autohuis Veendam neemt intrek in nieuw bedrijfspand aan de Spoorweg in Veendam

Door: Alders | 22 januari 2021 | Reacties (0)
Tags: Huren, Nieuws

Na acht maanden zoeken was het eindelijke zover! Autohuis Veendam heeft zijn nieuwe bedrijfspand gevonden! Het pand is gelegen aan de Spoorweg in Veendam en voldoet aan alle wensen. Maar de eigenaar heeft nog meer plannen met het pand voor de komende tijd. Nieuwsgierig wat de plannen zijn en hoe Autohuis Veendam aan de slag gaat in hun nieuwe pand? Alders Bedrijfsmakelaars sprak de eigenaar en vertelt het je graag.

De zoektocht naar hét pand.
Zo’n acht maanden gelegen begon de zoektocht op Funda in Business. De eisen waaraan het nieuwe pand van Autohuis Veendam moest voldoen waren allereerst dat het gelegen moest zijn op een A locatie en natuurlijk een ruime showroom voor alle auto’s. Autohuis Veendam wilde graag in Veendam blijven. Echter bleek de zoektocht naar een pand op een A locatie in Veendam niet gemakkelijk. Het pand stond bij Alders Bedrijfsmakelaars in de verhuur. Bedrijfsmakelaar Wouter Dijkstra liet het pand zien. ‘De dienstverlening van Alders Bedrijfsmakelaars heb ik als zeer prettig ervaren. Heldere communicatie met korte lijntjes, aldus de eigenaar van Autohuis Veendam. Wouter Dijkstra is erg blij dat hij samen met deze ondernemer zijn A locatie in Veendam heeft kunnen realiseren.

Het nieuwe pand van Autohuis Veendam.
Momenteel wordt de benedenverdieping helemaal aangepakt en in een nieuw jasje gestoken. Hierdoor past het pand weer helemaal bij het bedrijf. Het pand is erg ruim en biedt daardoor een ruime showroom en een apart kantoor. De opgang naar de boven verdieping is inmiddels dicht gemaakt. Hierdoor zijn er twee verschillende ingangen ontstaan. Want er zijn nog meer plannen met het pand aan de Spoorweg. Beneden gaat Autohuis Veendam zicht vestigen, maar boven gaat hij medio maart een meubelzaak genaamd Meubel Outletstore Veendam openen! Binnenkort is Veendam dus een meubelwinkel rijker!

Ook op zoek naar uw bedrijfspand?
Alders Bedrijfsmakelaar heeft diverse panden in de verhuur en de verkoop en helpt ook u graag met het realiseren van uw ondernemersdroom. Bent u op zoek naar een bedrijfspand? Dan helpt onze bedrijfsmakelaar Wouter Dijkstra u graag. Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet realiseert u binnenkort uw ondernemersdroom!

Reacties zijn gesloten.