6x woningen met ruimte voor kleine ondernemers

6x woningen met ruimte voor kleine ondernemers

6x woningen met ruimte voor kleine ondernemers

Door: Alders | 25 februari 2020 | Reacties (0)
Tags: Kopen, Nieuws, Verhuizen

Bent u op zoek naar een woning waarbij u vanuit huis kunt werken, over voldoende opslag beschikt of direct vanuit huis in uw atelier staat? Dat kan bij alle onderstaande woningen. Alders Makelaars vertelt u graag meer over deze woningen die zeer geschikt zijn voor de kleine ondernemer. Lees snel mee en wie weet werkt u binnenkort wel vanuit één van deze mooie woningen.

Julianastraat 137, Hoogezand
Deze sfeervolle twee-onder-één-kapwoning is voorzien van een praktijk-/atelierruimte. Met een prachtig uitzicht over de tuin is het de ideale plek om klanten te ontvangen, te schilderen of een yogastudio te vestigen. Past dit bij uw onderneming? Neem dan contact met ons op.

Oude Rijksweg 14, Garmerwolde
Zoekt u een karakteristieke vrijstaande woning voorzien van een grote vrijstaande schuur voor het opslaan van voorraad of te gebruiken als werkruimte? Dan is dit uw kans. Deze ruime woning is gelegen in een rustige straat aan het Damsterdiep en de stad Groningen is zo te bereiken. Nieuwsgierig? Plan vandaag nog een bezichtiging in.

Nijverheidskade 14, Wildervank
Dit gemoderniseerde pand in Wildervank is onder architectuur gebouwd. De ruimte naast de woning is nu in gebruik als restaurant, maar kan eenvoudig worden getransformeerd om te gebruiken voor andere doeleinden, zoals een kantoor of atelier aan huis. Wil u hier aan het water wonen of werken? Kom dan de woning snel bekijken.

Beneden Westerdiep 83, Veendam
Dit vrijstaande woonhuis is voorzien van een ruime bedrijfsruimte van circa 150 m² onder de woning. Daarnaast beschikt de woning over zeventien garageboxen en een vrijstaande houten schuur. De woning is gelegen aan het water en ligt op loopafstand van het centrum van Veendam. Wilt u de woning van binnen komen bekijken? Plan dan een bezichtiging in.

Raadhuisstraat 1, Wildervank
Dit royale herenhuis is sfeervol en karakteristiek en biedt de ideale combinatie voor wonen en werken. De woning heeft een kantoorruimte en hobbyruimte op de begane grond. Ideaal om in te richten als kantoor en/of werkruimte. Wilt u komen kijken of deze woning geschikt is voor u? Plan dan een afspraak in met één van onze makelaars.

Westeind 154, Zuidbroek
Deze levensloopbestendige woning is gelegen op een perceel van maar liefst 19.430m². Het geheel beschikt over deels woonbestemming en deels de bestemming agrarisch/kwekerij. Zoekt u een woning bij uw agrarische onderneming? Dan is deze woning met vrij uitzicht over de landerijen zeker een bezichtiging waard.

Wilt u zelf uw droomwoning met kantoor bouwen? Dan kan dit onder andere op het Beneden Verlaat 118 in Veendam.

Zit er niets bij wat bij uw onderneming past? Schrijf u dan bij ons in als zoeker en wij gaan voor u aan de slag om de ideale woon-werk combinatie voor u te vinden. Bent u op zoek naar enkel een bedrijfspand? Bekijk dan onze bedrijfspanden of neem contact op met onze bedrijfsmakelaar

Reacties zijn gesloten.