6x romantisch badderen op Valentijnsdag

6x romantisch badderen op Valentijnsdag

6x romantisch badderen op Valentijnsdag

Door: Alders | 10 februari 2020 | Reacties (0)
Tags: Nieuws, Wonen, Wooninspiratie

Aanstaande vrijdag is het zo ver, Valentijnsdag! Wist je dat Valentijnsdag na Nieuwjaarsdag de meest gevierde dag ter wereld is? In Argentinië hebben ze aan één dag niet genoeg en trekken daarom een hele week uit om Valentijn te vieren. Daarom beginnen wij nu alvast met een aantal mooie woningen met heerlijke baden waarin jij met je Valentijn heerlijk kunt genieten. Badder jij met ons mee?

Badderen met uitzicht aan de Hoofdweg 185 in Slochteren
In dit herenhuis kun je heerlijk badderen in een groot rond bad. Het bad heeft genoeg plek voor twee personen en ook nog eens een heerlijk uitzicht! Rozenblaadjes op de kant voor de romantiek en badderen maar!

Hoofdweg 185, Slochteren

Languit in bad aan de Beneden Westerdiep 83 in Veendam
In dit goed onderhouden vrijstaande woonhuis ligt op de eerste verdieping een ruime badkamer. Deze badkamer is voorzien van een heerlijk hoekbad. Ideaal om lekker samen van te genieten na een lange werkdag. Allebei languit in een bad vol met badschuim en relaxen maar. Zie jij jezelf al liggen?

Beneden Westerdiep 83, Veendam

Landelijk badderen aan de Korte Akkers 25 in Veendam:
Deze privacyvolle woning heeft een badkamer op de begane grond. In deze badkamer krijg je geen koude voeten door de vloerverwarming en kun je heerlijk genieten van een bad met jets. Maar let op! Niet te veel schuim erin doen, want dan zit je in een schuimbad en kun je jouw partner niet meer zien 😉 Oh en ben je elkaar zat? Neem dan elk een eigen bad (er is er boven namelijk nog één).

Korte Akkers 25, Veendam

Romantisch badderen aan de Hereweg 61 in Meeden
In deze karakteristieke woning kun je heerlijk romantisch badderen. Wij hebben de kaarsjes al voor jullie aangedaan, jij hoeft alleen maar de champagne koud te zetten en te genieten van een romantisch avondje samen.

Hereweg 61, Meeden

Badderen zonder dat je de trap op hoeft in Westeind 154 te Zuidbroek Deze vrijstaande woning heeft een prachtig uitzicht over de landerijen. Vanuit een heerlijke groot bad gevuld met rozenblaadjes kun je samen genieten van de zonsondergang op Valentijnsdag. Romantischer kan toch niet?

Westeind 154, Zuidbroek

Badderen in een villa aan de Meerweg 18 in Kropswolde
Op deze prachtige locatie in Meerwijck kunnen jullie heerlijk genieten van een warm bad na een lange dag werken. Gooi er een heerlijke bruisbal in, neem wat lekkers mee en plons er lekker in. Dat houden jullie vast wel even uit zo!

Meerweg 18, Kropswolde

Zien jullie jezelf al in één van deze baden liggen? Plan dan een bezichtiging in met onze makelaars en wie weet lig jij binnenkort wel te genieten in één van deze heerlijke warme baden!  Alvast een fijne Valentijnsdag!

Reacties zijn gesloten.