Black Friday deals

Black Friday deals

Black Friday deals

Door: Alders | 29 november 2019 | Reacties (0)
Tags: Kopen, Nieuws

Op de huidige woningmarkt is de vraag groter dan het aanbod. Hierdoor worden woningen snel verkocht en lijkt het voor starters steeds lastiger een woning te vinden. Maar niets is minder waar! Gelukkig zijn er nog woningen voor de mensen met een kleinere portefeuille of voor de koopjesjagers. Speciaal voor Black Friday zetten we graag een aantal woningen onder de ton in het zonnetje.

Nieuweweg 99 in Muntendam

We beginnen bij de Nieuweweg in Muntendam. Deze uitgebouwde halfvrijstaande woning heeft een houten berging en diepe tuin op het zuiden. De totale kaveloppervlakte is circa 460 m².
De vraagprijs van deze woning is €94.500,- k.k.

Ommelanderwijk 17 in Veendam

Klussers opgelet! Deze 2-onder-1-kapwoning is gelegen aan de rand van Ommelanderwijk. De woning is voorzien van een diepe achtertuin en diverse uitvalswegen zijn snel te bereiken. Deze woning staat te koop voor €59.500,- k.k.

Veemstede 102 in Oude Pekela

Bent u op zoek naar een sfeervolle tussenwoning met carport? Dan is deze nette woning wellicht iets voor u. De woning heeft een stenen berging en bestrate tuin op het oosten. Het totaal is gesitueerd op een perceel van 154 m² en heeft vier slaapkamers. De vraagprijs voor deze woning is €89.500,- k.k.

Sporttereinstraat 68 in Wildervank

Starters opgelet! Deze woning is gelegen aan het Westerdiep. De woning heeft een aangebouwde berging en besloten sierbestraatte plaats. In slechts vijf minuten bereik je op de fiets het centrum van Veendam. Deze woning staat op de markt voor €99.500,- k.k.

Boven Oosterdiep 42 in Veendam

Wilt u nostalgisch wonen nabij het centrum van Veendam? Deze vrijstaande woning is gelegen aan het ‘Oosterdiep’ en op korte afstand van diverse voorzieningen. De woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze woning is te koop voor €92.500,- k.k.

Wilt u een woning van onze Black Friday deals bezichtigen? Neem dan contact met ons op!

Reacties zijn gesloten.