Altijd al in een karakteristieke woonboerderij omringt door een natuurgebied willen wonen? Dan is dit uw kans!

Altijd al in een karakteristieke woonboerderij omringt door een natuurgebied willen wonen? Dan is dit uw kans!

Altijd al in een karakteristieke woonboerderij omringt door een natuurgebied willen wonen? Dan is dit uw kans!

Door: Alders | 4 mei 2020 | Reacties (0)
Tags: Kopen, Wonen, Wooninspiratie

Deze prachtige riante woonboerderij staat namelijk te koop! De boerderij heeft een inpandige schuurruimte, rijbak, vier paardenstallen en is gelegen op een prachtige groene locatie. Ondanks deze prachtige woning en locatie, hebben de bewoners na 22 jaar besloten toch te gaan verhuizen. En wie kan u nou beter alles vertellen over deze woning dan de verkopers zelf?! Daarom vertellen zij u in deze blog alles over de Ter Wuppingerweg 11 in Onstwedde.

Zo’n 22 jaar geleden vielen de huidige bewoners voor deze prachtige boerderij. En dat kwam met name door de mooie locatie. De woning is namelijk gelegen in natuurgebied Ter Wupping (waar de straat ook naar vernoemd is). Ter Wupping is één van de oorspronkelijke gehuchtjes in het landschap langs de Ruiten A. Het natuurgebied is zeer gevarieerd, zo zijn er beekloopjes, grasland, akkers en oude houtwallen. Het is voor veel dieren een thuis, zoals voor de kwartel, wielewaal, koekoek, grote bonte ne groene specht. Daarnaast lopen er ook prachtige wandelroutes door het gebied die het hele jaar heerlijk zijn om te lopen.

De afgelopen jaren hebben de huidige bewoners de woning keurig onderhouden en hebben ze hem goed geïsoleerd. Hierdoor is het nu erg comfortabel en heerlijk wonen. Doordat ze er nu voor kiezen om wat dichter bij de kinderen en de kleinkinderen te gaan wonen, gaan ze hun favoriete plek wel missen. Dit is namelijk de heerlijk grote woonkeuken met vloerverwarming. Vanuit hier kun u heerlijk genieten van een ontbijt, diner of kopje koffie met prachtig uitzicht en openslaande deuren naar de tuin. Bijna dagelijks ziet u dan vanuit de keuken een reeën, hazen, fazanten en roofvogels! Ook het plekje bij de speksteenkachel in de woonkamer is een geliefde plek. Heerlijk warm en gezellig voor de koude winteravonden. Zo biedt het huis dus veel mooie plekken waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Het is een woning die veel rust en ruimte biedt aan de bewoners. Maar ook voor dieren is meer dan voldoende ruimte om te genieten. Met een rijkbak en vier paardenstallen is dit een prachtige woning voor de paardenliefhebber. Maar ook voor de groene vingers is er voldoende ruimte in de kas en groene omgeving en er is een kippenren. Daarnaast is de buurt ook erg fijn, vinden de huidige bewoners. In het streekje Sterenborg / Ter Wupping is nog noaberschap aanwezig. De bewoners kunnen goed met elkaar en organiseren onder andere een gezellige jaarlijkse barbecue. Deze gezellige buurt zullen de oude bewoners dan ook zeker gaan missen!

Er zijn hier de afgelopen 22 jaar al mooie herinneringen opgebouwd. Wat dacht u van de eerste wandeling door de ongerepte krakende sneeuw zo vanuit het huis door het prachtige natuurgebied? Of vanuit de woonkeuken dagelijks een jong reekalf groot zien worden en op zien groeien? En een broedende nachtegaal met prachtige gezang zullen de huidige bewoners ook nooit meer vergeten. Kortom een prachtige plek om te wonen en heerlijk te kunnen genieten samen met de natuur en de dieren! Maakt u in deze woning uw volgende herinneringen? Plan dan vandaag nog een bezichtiging in en ervaar de rust, ruimte en prachtige omgeving waarin de Ter Wuppingerweg 11 in Onstwedde is gelegen.

Reacties zijn gesloten.