’t Ol Alteveer Nieuwe Pekela

Koopsom vanaf
€ 74.500

Geniet u van uw eigen gebouwde woning in de groene en waterrijke omgeving? Het is allemaal mogelijk in de nieuwbouwwijk ’t Ol Alteveer in Nieuwe Pekela!

Informatie aanvragen

’t Ol Alteveer

’t Ol Alteveer is genieten van de groene en waterrijke omgeving in Nieuwe Pekela! Hier woont u rustig in een ruime omgeving aan het water. Op fietsafstand vindt u voorzieningen waaronder scholen en een supermarkt. Bouwt u hier uw eigen woning op een van de ruime kavels?

De omgeving van Alteveer

Aan de weg Oud Alteveer heeft Alders Makelaars diverse kavels in de verkoop. De vrije kavels zijn gelegen in een groene en landelijke omgeving. Daarnaast is de buurt omgeven door water waar u kunt aanmeren met uw boot en kunt vissen vanuit uw achtertuin. Houdt u van wonen bij het water? Dan is een van de kavels van ’t Ol Alteveer wellicht iets voor!

Op een korte fietsafstand vindt u diverse voorzieningen. Zo zijn supermarkten en speciaalzaken op ongeveer twee minuten fietsen te bereiken. Drie minuten verder fietsen zijn er scholen, verschillende sportfaciliteiten, sfeervolle parken en het Heeresmeer. Er is genoeg te doen en te beleven in de buurt!

De verbindingen vanaf ’t Ol Alteveer zijn uitstekend. Binnen twee minuten rijdt u met de auto op de N366. Via de snelweg bereikt u eenvoudig Duitsland of plaatsen als Veendam en Winschoten. Slechts in een half uur bereikt u de grote steden Assen en Groningen. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk met het openbaar vervoer reizen. Op een korte afstand bevinden zich diverse busstations. Vanaf hier reist u zo naar Winschoten of Veendam. Ook kunt u goed met de fiets reizen. Fietsen in deze mooie groene omgeving is een genot!

Bouwkavels

Alders Makelaars verkoopt twee aan het water gelegen bouwkavels in ’t Ol Alteveer. Er is keuze uit een kavel van 693 m2 en een van 1057 m2. De kavels liggen aan een centrale, maar rustige weg in Nieuwe Pekela. Tevens hebben de kavels een vrij uitzicht over de groene en waterrijke omgeving. Hier woont u in alle rust en kunt u heerlijk vissen, zwemmen en zelfs varen.

De kavels zijn direct gelegen aan het water. Vanaf hier kunt u een bootje aanleggen. Het water staat in een open waterverbinding met de kanalen in de provincie Groningen.

Ziet u er naar uit om te wonen in een rustige en mooie buurt direct gelegen aan het water? Dan is een kavel ’t Ol Alteveer wellicht iets voor u! U kunt bij interesse gerust contact opnemen met een van onze medewerkers. Dit doet u bijvoorbeeld telefonisch of via de chat.

Ronald Vos
Directeur NVM-makelaar

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Maak een afspraak

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Als u onderstaand formulier invult nemen wij contact met u op.

Fill out my online form