Alders Makelaars verkoopt direct bij Weekend Open Huis

Alders Makelaars verkoopt direct bij Weekend Open Huis

Alders Makelaars verkoopt direct bij Weekend Open Huis

Door: Alders | 20 september 2018 | Reacties (0)
Tags: Verkopen

VEENDAM- Ook in Noord-Nederland blijft de vraag naar koopwoningen stijgen.
Dit blijkt onder andere uit het succes van het Weekend Open Huis bij Alders Makelaars. Woningzoekers konden vorig weekend op vrijdag en zaterdag vrijblijvend 22 nieuwe woningen bezichtigen in 15 verschillende plaatsen. Een groot succes: meer dan 100 geïnteresseerden hebben de makelaars verwelkomd én een groot aantal woningen werden direct verkocht!

De zomervakantie is weer voorbij en dat betekent dat ook de woningmarkt weer volop op gang komt. Bij Alders Makelaars startte daarmee ook het Weekend Open Huis met een XL-editie. Op vrijdagavond konden er zes woningen worden bezichtigd en op zaterdag waren er maar liefst zestien deelnemende woningen.

Het verkoopconcept – Weekend Open Huis – werd eind 2016 geïntroduceerd. Al ruim 600 woningverkopers hebben gebruik mogen maken van deze succesvolle verkoopstrategie. Gekeken naar de statistieken worden maar liefst ruim veertig procent van deze woningen direct door het Weekend Open Huis verkocht. Dat het een succes is durft Alders Makelaars wel te stellen, maar hoe nu verder? „Even een blik naar de toekomst! Voorheen werd elke zaterdag een Weekend Open Huis georganiseerd, maar in de tweede helft van 2018 gaat het Weekend Open Huis tweemaal per maand plaatsvinden Door een langere aanlooptijd tot het Weekend Open Huis te genereren, hebben wij als makelaar meer tijd om onze verkopers op alle vlakken bij te staan. Ook begrijpen wij dat woningzoekers in de huidige woningmarkt soms grote druk voelen om een snelle beslissing te maken. Goede voorbereiding is nu dan ook belangrijker dan ooit. Met deze nieuwe insteek geven we de zoekers op de woningmarkt de tijd om goed voorbereid naar het Weekend Open Huis te komen” , aldus Rik Venhuizen, directeur Alders makelaars Veendam.

Voor meer informatie over de optimale voorbereiding als woningzoeker kan er altijd geïnformeerd worden bij de makelaars. Woningeigenaren die ook interesse hebben in deze verkoopstrategie kunnen uiteraard vrijblijvend een afspraak maken met één van de makelaars van Alders Makelaars.

Reacties zijn gesloten.