Complete dienstverlening

Alders Bedrijfsmakelaars is een proactief kantoor dat regionale kennis van de markt koppelt aan een adviserende benadering afgestemd op uw behoefte. Ons kantoor onderhoudt met zowel lokale ondernemers als institutionele beleggers uitstekende contacten.

Wij zijn gespecialiseerd in en houden ons voornamelijk bezig met verhuur & aanhuur, verkoop & aankoop, beleggingen en transformatie/herontwikkeling van commercieel vastgoed. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in portefeuillemanagement en vastgoedbeheer in Noord-Nederland.

Neem contact met ons op

Alders Bedrijfsmakelaars

Ik zoek een bedrijfspand

Bent u op zoek naar een kantoor, winkel, bedrijfs- of opslagruimte in het Noorden? Wij hebben een breed aanbod van diverse bedrijfspanden die voor u geschikt zouden kunnen zijn.

Ik wil een bedrijfspand verkopen of verhuren

Wilt u uw bedrijfspand verhuren of verkopen in het Noorden? Door onze jarenlange ervaring, onze lokale marktkennis en een breed netwerk zijn wij zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt.

Neem contact met ons op

Wouter Dijkstra

Profiteren van onze expertise?

Klik op de button om te starten met de aanvraag voor een vrijblijvend gesprek. Na uw aanvraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op om een geheel vrijblijvend gesprek in te plannen.

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek

Liever zelf contact met ons opnemen?
(050) 800 2000