keyboard_arrow_down

Bedrijfsonroerend goed is ónze expertise!

Bent u op zoek naar dé zakenpartner op het gebied van bedrijfsonroerend goed? Dan bent u bij Alders Bedrijfsmakelaars aan het juiste adres! Met onze expertise, opgebouwd door jarenlange ervaring en door onze lokale betrokkenheid, kunnen wij u voorzien van een gedegen advies.

Bij ons staan uw wensen centraal. Wij streven naar het meeste optimale resultaat voor u als klant en zijn hiermee de meest ideale partner bij onderhandelingen.

Alders Bedrijfsmakelaars kenmerkt zich door een multidisciplinaire aanpak. Wij zijn specialist op het gebied van aankoop, verkoop, huur en verhuur van commercieel vastgoed. Daarnaast kunt u ook voor consultancy, taxaties en vastgoedbeleggingen bij Alders Bedrijfsmakelaars terecht. Alle kennis, vaardigheden en ervaringen op één locatie: dat vindt u alleen bij Alders Bedrijfsmakelaars.

per maand

Noorderstraat 301

Sappemeer

movie refresh crop_free favorite_border

€ 2.850 per maand

Produktieweg 24

Roden

movie refresh crop_free favorite_border

€ 700 per maand

Kerkstraat 13

Veendam

movie refresh crop_free favorite_border

€ 695 per maand

Stavangerweg 43

Groningen

movie refresh crop_free favorite_border

Volledig aanbod
 

Alders Bedrijfsmakelaars: een toegevoegde waarde

De aankoop of verkoop, huur of verhuur van bedrijfsonroerend goed is een belangrijke beslissing, die veelal om een gedegen afweging vraagt. Er komen veel ingewikkelde vraagstukken bij kijken, waarbij wij u van een persoonlijk advies kunnen voorzien. Onze gecertificeerde bedrijfsmakelaars hebben jarenlange ervaring en ondersteunen u bij het maken van de juiste beslissing

U bent expert in uw vakgebied; waarom zou u voor een vastgoedmakelaar kiezen die dat niet is?

Hypotheek

subtitle here

Meer informatie

Profiteer van onze expertise

Wilt u weten wij wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak