Alders Bedrijfsmakelaars verhuurt ruime bedrijfshal op een unieke locatie!

Alders Bedrijfsmakelaars verhuurt ruime bedrijfshal op een unieke locatie!

Alders Bedrijfsmakelaars verhuurt ruime bedrijfshal op een unieke locatie!

Door: Alders | 11 maart 2021 | Reacties (0)
Tags: Bedrijfsmakelaar, Huren, Nieuws

Vanaf 1 juli is het mogelijk om uw ondernemersdroom te realiseren in een uniek en ruim pand op een goede locatie in Veendam. Deze bedrijfsruimte wordt door Alders Bedrijfsmakelaars aangeboden en heeft een grootte van maar liefst ca 14.945 m². Daarnaast is de hal voorzien van een inpandig kantoor. De beschikbare ruimte is een distributieruimte met meerdere loadingdocks en is van alle gemakken voorzien. Het is tevens mogelijk om een gedeelte van het verharde buitenterrein en Railterminal bij te huren.

Locatie

Het pand is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie, waarbij de op- en afritten van de N33 op enkele minuten gelegen zijn. Ook is de A7 en de A28 binnen enkele minuten te bereiken.

Voorzieningen

De bedrijfsruimte zal onder andere worden opgeleverd inclusief luchtbehandeling middels aspiratiesysteem, sprenkelinstallatie, brandmeldsysteem, krachtstroom, meerdere loadingdocks met levelers en meerdere overheaddeuren op maaiveldniveau, daarnaast kunt u overdekt laden en lossen. Indien gewenst zijn er stellingen voor blokpallets met een draagvermogen van 12.000 kg bij te huren. Daarnaast beschikt de kantoorruimte over een pantry, kantine en toiletgroep.

Meer informatie?

Het is een zeer bijzonder en ruim object welke beschikt over allerlei voorzieningen. Wilt u meer weten over dit object, het bestemmingsplan, de voorwaarden van de verhuur of wilt u een bezichtig inplannen? Neem dan contact op met bedrijfsmakelaar Wouter Dijkstra.

Reacties zijn gesloten.