Stapelkorting bij Alders Makelaars

Alders Makelaars bestaat dit jaar 25 jaar en dat vieren wij deze lente met een mooie lenteactie waarbij uw stapelkorting kan oplopen tot wel 25%!

De lentezon in uw tuin, de goede woningmarkt en de lage rentestand zijn de ingrediënten die zorgen dat dit het perfecte moment is om uw woning te verkopen. Omdat Alders Makelaars dit jaar 25 jaar bestaat vieren wij dit jubileum deze lente met een mooie lenteactie! Wilt u inspelen op deze gunstige periode en geheel ontzorgt uw woning verkopen en een nieuwe woning aankopen met korting? Maak dan gebruik van onze stapelkorting! Wij leggen u graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Wat ontvangt u?

10% korting bij het in de verkoop zetten van uw woning;

15% korting bij het in de verkoop zetten van uw woning en het aankopen van uw nieuwe woning;

25% korting bij het in de verkoop zetten van uw woning, de aankoop van uw nieuwe woning én het aanvragen van uw hypotheek.

Wanneer wij u bij de verkoop van uw huidige woning en aankoop van uw nieuwe woning kunnen ontzorgen en daarnaast tevens het financiële plaatje voor u mogen regelen, ontvangt u maar liefst 25% korting op de courtage. Hoe meer diensten u dus bij ons afneemt, hoe voordeliger dit voor u is!

De voordelen voor u als verkoper:

  • De lentezon zorgt voor de optimale woningpresentatie;
  • U verkoopt uw woning in een goede woningmarkt;
  • U profiteert van het beste verkoopseizoen;
  • U heeft een zeer lage hypotheekrente;
  • Alle zaken rondom uw woning worden onder één dak geregeld;
  • U ontvangt een stapelkorting tot wel 25%;

Wilt u gebruik maken van de lenteactie?
Neem dan contact met ons op!