8 Voordelen van het inschakelen van een aankoopmakelaar voor de aankoop van uw droomwoning!

8 Voordelen van het inschakelen van een aankoopmakelaar voor de aankoop van uw droomwoning!

8 Voordelen van het inschakelen van een aankoopmakelaar voor de aankoop van uw droomwoning!

Door: Alders | 21 september 2021 | Reacties (0)
Tags: Kopen, Verhuizen

November is dé aankoopmaand bij Alders Makelaars. Heeft u een mooie woning op het oog en wilt u graag dat een onafhankelijke en deskundige makelaar met u de woning bekijkt? Neem dan een aankoopmakelaar van Alders Makelaars mee naar de bezichtiging. Waarom? Wij zetten de voordelen van een aankoopmakelaar voor u op een rijtje.

  1. Allereerst plannen wij graag een bezichtiging voor u in bij de woning met onze aankoopmakelaar. Wij zorgen ervoor dat we goed voorbereid aankomen bij de woning, zo bekijken we onder andere de verkochte woningen in de regio’s en de marktwaarde van de woning. Bent u nog op zoek naar een woning, dan helpen wij u ook graag in uw zoektocht!
  2. Een aankoopmakelaar neemt de onderzoeksplicht voor u als koper uit handen. Wanneer je een aankoopmakelaar inschakelt zorgt de aankoopmakelaar voor verschillende onderzoeken van de woning.
  3. Het derde voordeel van een aankoopmakelaar is dat hij met een deskundig en ervaren oog kijkt. Hij kan vaak snel zien waar de scheuren in de muren vandaan komen, of een muur dragend is en of het tijd wordt voor een nieuwe CV of dak. Een aankoopmakelaar kijkt dan ook echt kritisch naar deze zaken en zorgt ervoor dat u weet wat u gaat kopen en welke kosten er nog aan komen en of er gebreken zijn.
  4. Daarnaast kijkt een aankoopmakelaar objectief naar de woning. Terwijl u zich misschien sneller laat leiden door emotie bij het bezichtigen van een woning kijkt een aankoopmakelaar onafhankelijk, professioneel en objectief naar een woning.
  5. Ook kijkt een aankoopmakelaar ook altijd naar bestemmingsplannen en andere belangrijke rondzaken om en nabij de woning.
  6. Alders Makelaars heeft daarnaast eigen financieel adviseurs in dienst die u graag helpen bij de financiering van uw woning of de mogelijkheden op het gebied van verbouwingen. Daarnaast geven onze aankoopmakelaars u graag advies over eventuele biedingen en voeren we de onderhandelingen voor u ontzorgt.
  7. Een aankoopmakelaar controleert daarnaast de afrekeningen en de koopovereenkomsten, ook op juridisch gebied. Onze aankoopmakelaars werken nauw samen met juristen gespecialiseerd in koopcontracten.
  8. Tot slot helpen onze aankoopmakelaars u ook graag bij het zoeken van een geschikte notaris en taxateur. Zo ontzorgen wij dus voor u het gehele aankoopproces.

Wilt u meer weten over onze (aankoop)makelaars? Kijk dan op onze website. Wilt u een aankoopmakelaar inschakelen voor de aankoop van uw droomwoning? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Reacties zijn gesloten.