6x woningen met plek voor dieren.

6x woningen met plek voor dieren.

6x woningen met plek voor dieren.

Door: Alders | 6 december 2019 | Reacties (0)
Tags: Kopen, Ligging, Nieuws, Verhuizen

Nu sinterklaas voorbij is, verlaat de goedheiligman ons land weer. Maar een paard op de stoomboot is niet handig… Daarom heeft Alders Makelaars een aantal geschikte woningen verzameld waar Sinterklaas zijn paard met een gerust hart achter kan laten. Maar mocht Sinterklaas nou geen interesse hebben, dan zijn deze woningen ook erg geschikt voor andere dierenliefhebbers. Op zoek naar een woning met genoeg gelegenheid voor het houden van dieren? Kijk mee naar ons aanbod!

Hamweg 120 in Harkstede

Deze vrijstaande woning is gelegen op een idyllische locatie en beschikt over een zeer diepe achtertuin gelegen op het noordoosten. De woning is gelegen aan een rustige weg en heeft een vrij uitzicht. De oppervlakte van de kavel bedraagt 961m².

Hamweg 120 – Diepe achtertuin

Korte Akkers 25 in Veendam

Deze prachtige vrijstaande woning is gelegen op een landelijke en privacyvolle locatie. De woning beschikt over een ruime en zonnige tuin rondom de woning. Het geheel is gelegen op een riant perceel van maar liefst 7830m²!

Korte Akkers 25 – Ruime tuin rondom de woning

Hereweg 61 in Meeden

Deze karakteristieke vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 1255m². De riante zonnige tuin is keurig onderhouden en voorzien van een stenen berging met overkapping. Ook is er een vrijstaande houten garage met zolder en een ruime carport.

Hereweg 61 – Riante zonnige tuin

Woortmansdijk 20 in Westerbroek

Deze zeer charmante en sfeervolle vrijstaande woning beschikt over een aangebouwde stal en machine/werktuigenschuur. Tevens beschikt de sfeervolle woning over een aangebouwde stenen garage. Het geheel staat op een zeer ruim perceel van circa 4200m².

Woortmansdijk 20 – Aangebouwde stal en machine/werktuigenschuur

Westeind 110-112 in Zuidbroek

Deze sfeervolle woonboerderij met inpandige schuur is gelegen op een prachtige locatie aan het water, met een vrij uitzicht over de landerijen. De woonboerderij staat op een perceel van maar liefst 14260m², met verlichte rijbak van 20×40 meter en vijf paardenstallen. Deze woonboerderij is dus uitermate geschikt voor paardenliefhebbers!

Westeind 110-112 – Ruime kavel met een rijbak en stallen.

Westeind 154 in Zuidbroek

Deze vrijstaande woning is gelegen op een fraaie locatie met een vrij uitzicht over de landerijen. De woning heeft beschikking over diverse bijgebouwen zoals een aangebouwde stenen garage, twee kapschuren, een vrijstaande stalruimte van ca. 130m² en een kas van ca. 2900m². De woning is momenteel in gebruik als een biologische kwekerij en is mede geschikt voor dierenliefhebbers.

Westeind 154 – Ruim perceel met stalruimte en kas.

Heeft een van deze schitterende woningen uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact op en kom ze bezichtigen! Wie weet help jij Sinterklaas volgend jaar aan weidegang voor zijn paard!

Reacties zijn gesloten.