6x woningen in Veendam

6x woningen in Veendam

6x woningen in Veendam

Door: Alders | 24 januari 2020 | Reacties (0)
Tags: Nieuws

Alders Makelaars heeft een ruim aanbod woningen in Veendam. Of je nou een starter bent op de woningmarkt, of juist ruime ervaring hebt, voor iedereen is er iets te vinden bij Alders Makelaars. Dus ben je nog zoekende, lees dan deze blog en bekijk wat voor woning er bij jou past.

Beneden Oosterdiep 212
€122.500

Deze karakteristieke, sfeervolle woning is een ideale woning voor starters! De woning heeft drie slaapkamers, dus is de woning ook ideaal wanneer het tijd is voor gezinsuitbreiding. Wanneer je houdt van een sfeervolle woning en graag vrijstaand wilt wonen, maar nog startend bent op de woningmarkt, is dit een goed voorbeeld van een geschikte woning!

Beneden Oosterdiep 212, Veendam

Dr. Th. Tjabbesstraat 8
€142.500

Ben je een starter en wil je graag een woning waar je gelijk in kunt? Dan is deze hoekwoning ideaal! De woning heeft een moderne keuken, een modern toilet en is bestendig tegen gezinsuitbreiding, met drie slaapkamers. Alleen nog de verhuisdozen inpakken en je kunt er zo in!

Dr. Th. Tjabbesstraat 8, Veendam

Korte Akkers 17
€225.000

Ook voor de klussers onder ons heeft Alders Makelaars geschikt aanbod! Deze vrijstaande woning is gelegen op een riante kavel van ca. 6960m². De woning kan naar eigen inzicht gemoderniseerd en gerenoveerd worden. Dus heb je twee rechterhanden en ben je klaar om je handen uit de mouwen te steken? Dan is dit een ideale woning voor jou!

Korte Akkers 17, Veendam

Zuidwending 307
€369.500

Al iets meer ervaren op de woningmarkt en klaar voor de volgende stap? Kijk eens naar dit prachtige karakteristieke herenhuis. Deze woning is landelijk gelegen en heeft een vrij uitzicht, maar ligt toch dicht tegen Veendam aan. De woning heeft genoeg ruimte voor het hele gezin want er zijn maar liefst vier royale slaapkamers te vinden.

Zuidwending 307, Veendam

Beneden Westerdiep 8
€225.000

Liever iets dichterbij het centrum van Veendam wonen? Dan is deze karakteristieke tweekapper iets voor jou! Deze woning is riant uitgebouwd en hierdoor is het een woning met veel ruimte. De ruime keuken is ideaal voor gezellige avonden met vrienden, en er zijn genoeg slaapkamers om alle logeés een slaapplek te bieden. Heb je een hobby waar je veel ruimte voor nodig hebt? Er is een riante garage, die ideaal is voor hobbymatig gebruik!

Beneden Westerdiep 8, Veendam

Borgerspark 77
€449.500

Genoeg van de drukte en toe aan privacy, rust en ruimte? Dan is deze woning heel geschikt. De woning is gelegen aan de rand van recreatiegebied ‘Borgerswold’. De woning is gelegen op een royaal perceel en heeft veel ruimte binnen. Door de rust en ruimte heb je het gevoel altijd op vakantie te zijn.

Borgerspark 77, Veendam

Heeft een van deze woningen jouw interesse gewekt of ben je benieuwd welke woningen wij nog meer in ons aanbod hebben? Neem dan contact met ons op! Nog niet gevonden wat je zoekt? Wij zoeken graag met je mee! Meldt je aan als zoeker en wordt als eerste op de hoogte gesteld van nieuw aanbod!

Reacties zijn gesloten.