6x de mooiste douches en interessante feitjes over de douche.

6x de mooiste douches en interessante feitjes over de douche.

6x de mooiste douches en interessante feitjes over de douche.

Door: Alders | 16 januari 2020 | Reacties (0)
Tags: Nieuws

Vandaag zetten we de douche in de spotlight. We delen weetjes met je die zelfs onze makelaars nog niet wisten en laten je zes van onze mooiste douches zien. Wil jij een van deze douches in het echt bekijken? Plan dan een bezichtig in.

Wist jij dat?

– … veel mensen meerdere malen per dag onder de douche stappen? De meest populaire momenten zijn voor het slapen gaan en na het opstaan.

-… er met een douchebeurt gemiddeld tussen de 80 en 95 liter water verbruikt wordt? Wilt u water besparen? Kies dan voor een waterbesparende douchekop of douche korter.

-… rode plekjes na het douchen komen door heet douchen of uitdroging van de huid? Het kalk in het water zorgt voor een hoge waterhardheid. Met een waterontharder kun je dit probleem oplossen.

-… koud water na het douchen zorgt voor het vernauwen van de bloedvaten waardoor je er jonger uitziet, ons immuunsysteem beter werkt en we ons energieker voelen. Toch sluit slechts 10% van de Nederlanders een douchebeurt af met een koude straal.

-… het wereldrecord douchen op 101 uur staat? Een aantal Duitse jongeren hebben dit record op hun naam staan. Eigenlijk wel erg veel waterverspilling als je berekent dat je voor 10 minuten douchen 80 liter water nodig hebt.

-… een regendouche minder water verbruikt dan een standaard douchekop?

-… er apps zijn die bijhouden hoe lang je doucht? Dit kan zelfs middels een playlist die stopt wanneer je te lang doucht.

-… we gemiddeld 20 minuten per dag in de badkamer zijn. Dat betekent dat je gemiddeld twee jaar van je leven in de badkamer doorbrengt.

-.. wasverzachter helpt tegen kalkaanslag in de badkamer? Even schrobben en weg is het. En de badkamer ruikt dan ook nog eens heerlijk!

Onze mooiste douches
Graag laten wij je onze favoriete douches zien in woningen die bij ons te koop staan. Waar zou jij wel willen douchen?

Reacties zijn gesloten.