Door: Alders | 15 november 2019 | Reacties (0)
Tags: Nieuws

Heeft u verhuisplannen en wilt u weten voor welke prijs u uw huidige woning kunt verkopen? Bij Alders Makelaars kunt u vrijblijvend een gratis waardebepaling aanvragen. Zo weet u voor welk bedrag uw woning verkocht kan worden en kunt u gericht op zoek gaan. Weten hoe zo’n gratis waardebepaling in zijn werk gaat? Onze makelaar Martin vertelt het u graag.

Via onze website kunt u vrijblijvend een gratis waardebepaling aanvragen. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak in te plannen. Dit gebeurt gratis, vrijblijvend en snel. Vervolgens bereidt een van onze NVM makelaars deze zorgvuldig voor. ‘Als makelaar kijk ik onder andere naar de grootte, afwerking, ligging en het bouwjaar van de woning. Ook bekijken we in ons bestand wat gelijkwaardige woningen in de markt doen. Wanneer we vervolgens bij u langskomen voor het gesprek bekijken we de woning van binnen en buiten en geven we u ook inzicht in de huidige woningmarkt in uw omgeving. We geven in een tweede gesprek een volledige toelichting over hoe de waarde van de woning tot stand komt. We stellen een verkoopplan op helemaal afgestemd op uw woning’.

De nauwkeurige waardebepaling is een momentopname gericht op een goede inschatting van de actuele marktwaarde van uw woning. Daarnaast biedt het zekerheid voor het vervolgtraject. Doordat u de waarde van de woning weet, heeft u meer inzicht in de mogelijkheden voor uw toekomstige woning en krijgt u inzicht in de financiële mogelijkheden. Een gratis waardebepaling geeft ook inzicht in de eventuele overwaarde van de woning.

Wilt u na het gesprek met de makelaar uw woning in de verkoop zetten? Wij helpen u daar graag mee. U kunt een gratis waardebepaling hier aanvragen. Wilt u eerst meer inzicht in uw financiële situatie? Maak dan een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs.

Reacties zijn gesloten.