De beste woningmakelaar van Noord Nederland!

De beste woningmakelaar van Noord Nederland!

De beste woningmakelaar van Noord Nederland!

Door: Alders | 14 juli 2017 | Reacties (0)
Tags: Nieuws

De vernieuwing van de Top 100 woningmakelaardij is nog in volle gang. Dit jaar publiceert Vastgoed daarom een tussentijdse editie.

Geesje Rietveld, hoofdredacteur Vastgoed: “We wilden af van het principe dat de rangorde uitsluitend werd bepaald door het aantal woningen in portefeuille of transacties. Dat was te beperkt. Door de inzet van big data, aangeleverd door ImmoWise, en de objectieve controle van de uitkomsten door de studenten en docenten van Fontys Hogescholen, zijn we straks in staat om een beter afgewogen en onafhankelijk oordeel te vellen over de prestaties van de makelaars.”

Alders Makelaars behaalde in het noorden de eerste positie! De vakjury beoordeelde de Alders Makelaars als best presterende woningmakelaar van het noorden. Hieronder een kort interview met Ronald Vos directeur van de vestigingen in Hoogezand en Veendam.

Ronald Vos van Alders Makelaars denkt niet dat er een specifiek geheim is achter het succes van zijn kantoren. “Er wordt gewoon heel normaal, hard gewerkt”, zegt hij. In de woningmarkt in het Noorden is het aanbod aan huizen groter dan de vraag. ” Juist daarom moeten we voor elke verkoop onze stinkende best doen. We bereiden ons goed voor, luisteren naar de klanten en weten wat er speelt.” Dat laatste komt ook doordat alle medewerkers van Alders Makelaars uit de buurt komen en middenin de samenleving staan. “Wij kennen de mensen en de mensen kennen ons. Verder kennen we de markt en houden we van ons vak. Meer is het niet.”

BRON: Vastgoedactueel

Reacties zijn gesloten.